Muğla Apartman Girişine Çöken İstinat Duvarı Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Muğla Apartman Girişine Çöken İstinat Duvarı Korkuttu

Apartman girişine çöken istinat duvarı korkuttuMUĞLA'nın Milas ilçesindeki bir apartmanın 7 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü.

28.11.2017 17:00

Apartman girişine çöken istinat duvarı korkuttu

MUĞLA'nın Milas ilçesindeki bir apartmanın 7 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü. Apartmanın giriş kapısına yığılan molozlar sonrası ekipler, göçük altında kalan kimse var mı diye kontrol etmeye başladı.

Aydınlık Evler Mahallesi Akkent Caddesi üzerinde yer alan dört katlı bir apartmanın 7 metre yükseklikteki istinat duvarı, büyük bir gürültüyle çöktü. İlk anda deprem olduğunu zannederek korkan vatandaşlar, sonradan istinat duvarın çöktüğünü anladı. Olay yerine güvenlik güçleri, sağlık ve AKUT ekipleri sevk edildi. Apartmanın giriş kapısına yığılan molozların altında kalan kimse olup olmadığını belirlemek için AKUT ekipleri, arama-kurtarma köpeğinin de desteğiyle çalışma başlattı. Milas Belediyesi yetkilileri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Binanın girişine yığılan molozlar yüzünden apartman sekinleri dışarı çıkamadı. İtfaiye ekipleri, merdivenli itfaiye aracıyla bina sakinlerini tahliye etti. Güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede Milas Belediyesi ekipleri öncülüğünde çalışma başlatıldı.

Muğla Apartman Girişine Çöken İstinat Duvarı Korkuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Apartman Girişine Çöken İstinat Duvarı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement