Muğla Köpeği Demirle Dövdüğü Öne Sürülen Sanık Hakim Karşısında - Son Dakika
Güncel

Muğla Köpeği Demirle Dövdüğü Öne Sürülen Sanık Hakim Karşısında

Köpeği demirle dövdüğü öne sürülen sanık hakim karşısındaMUĞLA'nın Fethiye ilçesindeki sanayi sitesinde, bir koltuk döşemecinin beslediği köpeği demir çubukla dakikalarca ve bayıltana kadar dövdüğü iddia edilen market işletmecisi Efe Ö. (59) hakim karşısına çıktı.

19.07.2018 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köpeği demirle dövdüğü öne sürülen sanık hakim karşısında

MUĞLA'nın Fethiye ilçesindeki sanayi sitesinde, bir koltuk döşemecinin beslediği köpeği demir çubukla dakikalarca ve bayıltana kadar dövdüğü iddia edilen market işletmecisi Efe Ö. (59) hakim karşısına çıktı. Efe Ö., suçlamaları kabul etmedi.

Taşyaka Mahallesi Fethiye Sanayi Sitesinde bulunan koltuk döşemecisi Adnan Özal'ın oğlu Yasin Özal'a ait 'Cesi' adlı köpek, 2017 yılı Kasım ayında bilinmeyen bir nedenle, demir çubukla bayıltılıncaya kadar dövüldü. İş yeri çalışanı Volkan Alaşan, sabah işe geldiğinde köpeği kanlar içinde bulunca şaşkınlık yaşadı. Alaşan, köpeği hemen bir veterinere götürdü. Kafasına 7 dikiş atılan, sol ön ayağı ile sırtında yaralar bulunan köpek, tedaviye alındı. Köpeğin dövülmesinin, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendiği görüldü. Polisin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesi üzerine köpeği dövdüğü iddia edilen Efe Ö. gözaltına alındı. Efe Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili Fethiye 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Köpeğe zarar vermekten 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istenen Efe Ö., ilk kez hakim karşısına çıktı. Yaralanan Cesi adlı köpek ise iş yeri sahibi Adnan Özal ile adliye binası dışında olanlardan habersiz halde bekledi. Duruşmaya köpeğin sahibi Yasin Özal katılmazken, avukat Cemil Kaşlı katıldı. Sanık Efe Ö., suçlamaları kabul etmeyerek köpeğe vuranın kendisi olmadığını söyledi. Duruşma, köpeğin sahibi Yasin Özal'ın dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

AVUKAT CEMİL KAŞLI CESİ TRAVMA GEÇİRDİ

Duruşmanın ardından adliye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan avukat Cemil Kaşlı, Cesi'ye vuran kişinin o olduğu açıkça tespit edilmiştir. ve yaralanan Cesi bu olaydan dolayı bayılmış, günlerce travma yaşamıştır. Hem maddi hem manevi olarak travma dolayısıyla değer kaybettiğini anlamış bulunuyoruz. Bunun sosyal medyada ve ulusal basında yer alması nedeniyle toplumda tepki uyandırmıştır. Bu nedenle yargılamayı sonuna kadar takip ediyoruz diye konuştu.

Muğla Köpeği Demirle Dövdüğü Öne Sürülen Sanık Hakim Karşısında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Köpeği Demirle Dövdüğü Öne Sürülen Sanık Hakim Karşısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement