Muğla Ortaca'da 30 Ağustos Moğollar Konseriyle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Muğla Ortaca'da 30 Ağustos Moğollar Konseriyle Kutlandı

Ortaca'da 30 Ağustos Moğollar konseriyle kutlandıMUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde düzenlenen etkinlikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası kapsamında Moğollar konseri ve 2. Uluslararası Halk Dansları Şenliği yapıldı.

26.08.2017 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca'da 30 Ağustos Moğollar konseriyle kutlandı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde düzenlenen etkinlikte, 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası kapsamında Moğollar konseri ve 2. Uluslararası Halk Dansları Şenliği yapıldı.

Ortaca Ahmet Ateş Stadı'nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası törenine; Ortaca Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı, meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Mehmet Serkaya, bazı sivil toplum kuruluşları ile yüzlerce vatandaş katıldı. Konuşma yapan Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' sözünü vurguladı. Etkinliğe Moğolistan, Yakutistan gibi uluslararası halk oyunları ekiplerinin yanı sıra Ata Folklor ve OFAD gibi yerli gruplar da sahne aldı.

MOĞOLLAR COŞTURDU

Halk oyunlarının ardından Türk Rock Müziği grubu Moğollar, hayranlarının karşısına çıktı. Her yaş gurubunun ilgi odağı olan Moğollar, sevgi tezahüratlarıyla karşılandı. Grup, sevilen besteleriyle Ortacalı hayranlarını coşturdu. Yüzlerce kişi, grubun şarkısına eşlik etti. Konserin ilerleyen dakikalarında Ortaca Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı, Moğollara plaket hediye etti. Plaket töreninin ardından yaklaşık 2 saat sahnede kalan Grup, keyifli dakikalar yaşattı.

Muğla Ortaca\'da 30 Ağustos Moğollar Konseriyle Kutlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Ortaca'da 30 Ağustos Moğollar Konseriyle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement