Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı - Son Dakika
Magazin

Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı

Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı

'Ramo' dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım Sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Bir yıl kovalamanın ardından evet, Kovid beni de yakaladı" ifadelerini kullandı.

07.04.2021 12:15  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı 'Ramo' dizisi setinde koronavirüsü paniği yaşandı. Murat Yıldırım'ın test sonucu pozitif çıktı. Yıldırım'ın tedavisine evinde başlandı.

KORONA BENİ DE YAKALADI

Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım, şu ifadeleri kullandı: "Bir yıl kovalamanın ardından evet, Kovid beni de yakaladı. 5. günümdeyim daha iyiyim çok daha iyi olacağım. Bütün dünyadan bu hastalığın gitmesi için dua ediyorum. Kendinize dikkat edin."

RAMO 40. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Bir kötü haber de Yıldırım'ın oynadığı Ramo dizisinden geldi. Reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizi, erken final kararı aldı. Daha önce son 5 bölümünün kaldığı açıklanan dizi 40. bölümde final yapacak.

Son Dakika Magazin Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erol genç : Saçma sapan dizi habire öldürüyorlar akşam eve gidiyorlar yemeklerini yiyorlar sabah kalkıp yine öldürüyorlar polis ortada yok ben bu diziyi çok beğendiğim esra bilgici seyretmek için seyrediyordum inşallah adam gibi bir dizi ile tekrar esra bilgiç ile buluşuruz 1 3 Yanıtla
  • Yaseminbolat: Bence Ramo finale girme li 0 1 Yanıtla

Advertisement