Muş'ta "Kayak Eğitim Merkezi" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Muş'ta "Kayak Eğitim Merkezi" Açıldı

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) tarafından Muş'ta yapılan "Kayak Eğitim Merkezi" törenle açıldı.

16.03.2018 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) tarafından Muş'ta yapılan "Kayak Eğitim Merkezi" törenle açıldı.

Güzeltepe Kayak Merkezi'nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Muş Valisi Aziz Yıldırım, TKF Genel Başkanı Erol Mehmet Yarar ile böyle bir karar aldıklarını ve uyguladıklarını belirtti.

Başta TKF Genel Başkanı Yarar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bizler elimizden geldiği kadar bu işin altyapısını hazırladık. Bu sene inşallah arkadaşlarımız burada donanımlarını hazırlayacaklar, malzemelerini koruyacaklar, sonrasında da kayak yapacaklar diye düşünmüştük ancak inşallah artık seneye."

TKF Başkanı Yarar ise "Biz dağlarımıza gençlerimizi vatanına, milletine hizmet eden, güzel spor yapan ve inşallah madalyalar getiren, ülkesinin bayrağını göklere diken gençler olmasını arzu ediyoruz. Federasyon olarak iyi bir yolda Allah'a şükür ilerliyoruz. Ama alacağımız çok yol var." dedi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya da eskiden leğenlerle kaydıklarını hatırlattı.

Asya, "Devletimizin imkanları büyüdükçe kocaman tesisler, üniversitenin yanında bulunan kayak merkezi ve inşallah sosyal tesislerin kurulması ile artık insanların dağa gitmesinin bir tek sebebi olmalı. Bu ülkenin bayrağını daha da yükseğe, daha göndere çıkarmak üzere olmalıdır." dedi.

Tesisin gezilmesi ile sona eren açılışa, Garnizon Komutanı Cem Karoğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hamdullah Kardaş, sporcular ve davetliler de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muş'ta 'Kayak Eğitim Merkezi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement