Sivas'ta Genç Kadının Ölümünü, Sakarya'dan Gelen Telefon Ortaya Çıkardı - Son Dakika
3.Sayfa

Sivas'ta Genç Kadının Ölümünü, Sakarya'dan Gelen Telefon Ortaya Çıkardı

Sivas'ta tek başına yaşayan kızlarından 2 gündür haber alamayan aile, kızlarının arkadaşlarını arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine eve giden genç kızın arkadaşları, yerde yatan cesetle karşılaştı.

31.12.2018 13:50  Güncelleme: 15:43

Sivas'ta iki gündür haber alınamayan Nagihan Gümüş yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Acı olay, Sakarya'da yaşayan ailesinin genç kıza ulaşamaması üzerine arkadaşlarını aramasından sonra ortaya çıktı. Gümüş kesin ölüm nedenini otopsinin ardından belli olacak.

SAKARYA'DAKİ AİLESİ, ARKADAŞLARINI ARADI

Olay, saat 11.00 sıralarında Mehmet Paşa Mahallesi Emir Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katındaki dairede meydana geldi. Yalnız yaşadığı öğrenilen Nagihan Gümüş'ten haber alamayan Sakarya'daki ailesi, arkadaşlarına durumu bildirdi.

Sivas'ta Genç Kadının Ölümünü, Sakarya'dan Gelen Telefon Ortaya Çıkardı
Nagihan Gümüş

KAPIYI AÇAMAYINCA POLİSİ ARADILAR

Eve gelen arkadaşları kapıyı açamayınca olay yerine polis çağrıldı. Ev sahibinde bulunan evin yedek anahtarıyla kapı açılarak içeriye girildi. Gümüş, evin oturma odasında yerde hareketsiz yatarken bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gümüş'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Sivas'ta Genç Kadının Ölümünü, Sakarya'dan Gelen Telefon Ortaya Çıkardı

SOBA ZEHİRLENMESİNDEN ŞÜPHELENİYOR

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Gümüş'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Gümüş'ün evdeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabileceğinden şüphelenilirken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sivas'ta Genç Kadının Ölümünü, Sakarya'dan Gelen Telefon Ortaya Çıkardı
Sivas\'ta Genç Kadının Ölümünü, Sakarya\'dan Gelen Telefon Ortaya Çıkardı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sivas'ta Genç Kadının Ölümünü, Sakarya'dan Gelen Telefon Ortaya Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Sofi: İMANLI GİTMEDİYSE EYVAH EYVAH ZATEN TİPDEN BELLİ NE OLDUGU 5 18 Yanıtla
    İsmail bilir: İmanlinin tipi nasil oluyo birader ????? 3 0 Samimi..: Ulan sofi mal malın en büyüğü bu ülkede sizin gibi lere yer yok 1 2 HAK: hiç bir sofi böyle bir yazı yazmaz münafık olduğun belli.ALLAH ISLAH ETSİN SENİ İNŞALLAH 2 0 Orhan esen: Yaptığın yoruma bakarsak senin suratında meymenet yok 1 1 Karslı: Senin tipin nasıl sofi 2 0 REEL: Sadece kıyafet ile yargılıyorsan sana şunu belirteyim daha dün türbanlı bir kızı delikanlı ile öpüsürken gördüm Şimdi o imanlı bu rahmetli imansin ölemi kendi müsülümanlıgını sorgula 0 1 İNSAN EĞİTMENİ: yazı yazmayı öğrenebilmişsin ama insanları dış görünüşüyle yargılayacak kadar eğitimsizsin, IQ oranın yetersiz kaldığı için şu hayatında ilk kez duyacağın ama anlamayacağın şeyleri sana ifade ediyorum sevgili sofi "kılıklı". insanlar bu dünyaya gelirken dış görünüşlerini seçemedikleri için insanlar dış görünüşüyle yargılanamazlar ama eğitimleri senin ki kadar "eğitimsiz" statüsündeyse yargılanmaya müsaittirler çünkü mağaradan çıkmış gibi yorum yapmışsın. Bravo. Bu hayatındaki ilk bravo dmi :) 1 0 Soru: Bu pislik yorumuna asagida elestiri getirenler efendi insanlar, efendice yazmislar.birde yazmayip sana hakettigini sayip dokenler varki.inan yedi ceddine yeter.sanirim sen dahil tum yakinlarinin her tarafi gidisiyordur. 0 1
  • İmdi: Beni iyi dinliyesiniz ahmaklar ölenler öldü olanlar oldu bu kızda olmadan öldü 1 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement