Fenerbahçe'nin sattığı en pahalı 3. oyuncu olan Eljif Elmas, Napoli ile 5 yıllık sözleşme yeniledi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin sattığı en pahalı 3. oyuncu olan Eljif Elmas, Napoli ile 5 yıllık sözleşme yeniledi

Napoli'nin 16 milyon verip Fenerbahçe'den aldığı ve sarı lacivertlilerin tarihinde en pahalıya satılan 3. oyuncu olan Eljif Elmas, İtalyan devinde futbol oynamaya devam edecek. Makedon orta saha, kulübüyle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

18.08.2020 16:07  Güncelleme: 01:58

Serie A ekiplerinden Napoli, transfer çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan devinin geçen yaz Fenerbahçe'ye 16 milyon euro ödeyip aldığı 20 yaşındaki futbolcu Eljif Elmas da kulüpte kaldı.

Elvir Baljic ve Moussa Sow'un ardından sarı lacivertlilerin tarihinde en pahalıya satılan 3. oyuncu olan Eljif'in sözleşmesinin 2025 yılına kadar uzatıldığı açıklandı.

RUI VE DI LORENZO DA SÖZLEŞME YENİLEDİ

İtalyan temsilcisi Napoli'nin konuyla ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, futbolculardan Giovanni Di Lorenzo ve Mario Rui'nin de sözleşmelerinin 5 yıl uzatıldığı belirtildi.

1 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

Eljif Elmas, Napoli ile 2019-2020 sezonunda 26 Serie A, 5'er de UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası olmak üzere toplam 36 resmi müsabakada görev aldı ve 1 gol, 1 asistle oynadı. İtalyan ekibi bu sezon İtalya Kupası kazandı.

Fenerbahçe\'nin sattığı en pahalı 3. oyuncu olan Eljif Elmas, Napoli ile 5 yıllık sözleşme yeniledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin sattığı en pahalı 3. oyuncu olan Eljif Elmas, Napoli ile 5 yıllık sözleşme yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • andsmero: ali koç nekadar oyuncu alırsan al 6 bıtıreceksın yıne ve kovulacaksın 14 26 Yanıtla
    abdül: yürü la dangalak pis cincon he he he 0 0
  • taraftar: 16 milyon oluyor Fenerbahçe satınca, Avrupa'da ise 3 bonusu var diyor ve sözleşme uzattığı için devreye girdi diyor. Haber ya da basın üzerindeki formaları çıkarabilse gerçekten örnek işler övülür o zaman daha da saygı duyarsınız FB ye Okhaca Almanya ya, Baliç Real e Rüştü de Barça ya gittiğinde böyle yapmıştı nız, şimdi top yekün bir uğraş içinde, ülkede futbolu bitirdi amigolar 0 0 Yanıtla
  • mustfa: andsmero sen iki le cincon seni sıgırlar cinconu seniiii 0 0 Yanıtla

Advertisement