Narko Adana Elçi' Projesiyle Uyuşturucuya Savaş Açıldı - Son Dakika
Güncel

Narko Adana Elçi' Projesiyle Uyuşturucuya Savaş Açıldı

Narko Adana Elçi\' Projesiyle Uyuşturucuya Savaş Açıldı

ADANA Emniyet Müdürlüğü'nce, yerel yönetimler ile uyuşturucuyla mücadele kapsamında, 'Narko Adana Elçi' projesinin protokol anlaşması imzalandı.

02.01.2018 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA Emniyet Müdürlüğü'nce, yerel yönetimler ile uyuşturucuyla mücadele kapsamında, 'Narko Adana Elçi' projesinin protokol anlaşması imzalandı.

Emniyet müdürlüğünün toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve belediye personeli katıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nce kent genelinde uyuşturucu kullanımı ve satışı ile daha aktif ve ortaklaşa mücadele etmek için yerel yönetimlerle protokol imzaladı. 'Narko Adana Elçi' projesi kapsamında, özellikle zabıta personeli ve parklarda görevli temizlik görevlilerine uyuşturucu ile mücadele alanında eğitimler verilecek. Eğitimlerde, görevlilerin uyuşturucuyu tanımasına ve suçluları anında ihbar etmesine yönelik seminerler düzenlenecek.

'EMNİYET BİRİMLERİNE YARDIMCI OLMALARI SAĞLANACAK'

'Narko Adana Elçi' projesine ilişkin toplantıda bilgiler veren Adana Valisi Demirtaş, "Suçun çeşitlendiği günümüz dünyasında, suç ve suçluyla mücadele de tüm hızıyla devam etmektedir. İstihbarat teşkilatımız, polisimiz, jandarmamız tüm birimleri ile gece gündüz demeden suçluları yakalayıp, adalete teslim etmeye devam etmektedir. Bu mücadelede kamu kurumlarımızın, belediyelerimizin, sivil toplum örgütlerimizin, vatandaşlarımızın kolluk kuvvetlerimize gereken desteği vermesi bu birimlerimizin işini kolaylaştıracaktır. Bu kapsamda emniyet müdürlüğümüz ile büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanlıklarımız arasında gerçekleştirilecek protokolle 'Narko Adana Elçi' projesi hayata geçirilecektir. Proje ile zabıta ve temizlik görevlilerimiz başta olmak üzere belediye çalışanlarımıza uyuşturucu ile mücadele ile ilgili narkotik birimlerince eğitimler düzenlenecek ve bu görevlilerin emniyet birimlerine yardımcı olmaları sağlanacaktır" diye konuştu.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Narko Adana Elçi' Projesiyle Uyuşturucuya Savaş Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement