Nazara İnanırım! - Son Dakika
Magazin

Nazara İnanırım!

Manken ve Şarkıcı Ebru Destan, Nazara İnanıyor, Zümrütlere Bayılıyor, Modernize Takılar Taşımayı Seviyor... Gold İstanbul Dergisine Birbirinden Güzel Pozlar Veren Destan, Mücevherlere Olan İlgisini Anlattı.

21.01.2008 05:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANKEN VE ŞARKICI EBRU DESTAN, NAZARA İNANIYOR, ZÜMRÜTLERE BAYILIYOR, MODERNİZE TAKILAR TAŞIMAYI SEVİYOR... GOLD İSTANBUL DERGİSİNE BİRBİRİNDEN GÜZEL POZLAR VEREN DESTAN, MÜCEVHERLERE OLAN İLGİSİNİ ANLATTI.

Takılara karşı özel bir ilginiz var mı?

- Evet, her kadın gibi.

Mistik takılar ilginizi çekiyor mu?

Açıkçası bir dönem Osmanlı takılarını çok beğeniyordum. Bir de belgesellerde gördüğümüz Afrikalı kadınların boyunlarına taktıkları, boynu uzun gösteren, bilezik şeklindeki takıları çok beğeniyordum. İnanılmaz çekiciler bence.

- Böyle takılar aldınız mı?

Aldım tabii. Çok da severek kullandım.

- Takı alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

İlk önce bana uyup uymayacağına bakarım. Bence her insan, farklı tarzdaki takıları iyi taşıyabilir. Her takı her kadında güzel durmayabilir. Bazı kadınlar vardır, tipi otantik takılara müsaittir mesela. Türkücü Zara'yı bilirsiniz. Ben onu hep mistik bulmuşumdur. O da hep oryantal ve mistik takılar tercih etmiştir. Bana biraz daha modern ve sade takıların yakıştığını düşünüyorum. Tek taş yüzükler ya da tek parçalık değerli taşlı takılar gibi.

- Mücevher kutunuzdan ayıramayacağınız aksesuvarlar neler?

Kesinlikle küpelerim.

- Taşların enerjisine inanıyor musunuz?

Tabii ki. Ben nazara inanırım ve bu yüzden mavi boncuk takarım. Mavi renkli taşların negatif enerjiyi aldığını düşünüyorum. Onun dışında birçok taşın anlamı var. Ama ben hiçbirini ayırmam.

BENİM İÇİN PAHALI HEDİYE ÖNEMLİ DEĞİL

- 'Uğurlu taşım' diyebileceğiniz bir taş var mı?

Taşıdığım her takı, her taş benim için uğurludur. Çakıl taşları bile olabilir. Yazın tatile gittiğimde denizden enteresan taşlar çıkarırım. Onlar da benim için uğurludur. Bence Uzakdoğu masajlarında kullanılan taşların da bir uğuru var. Pek bir bilgim yok o taşlar hakkında ama inanılmaz rahatlatıyorlar masaj esnasında.

- Sizce bir kadının güzelliğini ön plana çıkarabilecek en iyi taş veya mücevher hangisidir?

Bence bir kadının güzelliğini ön plana çıkarabilecek en iyi takılar zümrütlerden oluşan kolye ya da küpelerdir. Zümrüt yeşilini çok seviyorum. Bence kadına yakışan en güzel takı, zümrütlü takılar. Pırlantayı da unutmamak gerek tabii.

- Aldığınız en pahalı mücevher neydi?

Tek taştı...

- Bir erkekten pahalı bir hediye mi yoksa manevi değeri yüksek bir armağan mı tercih edersiniz?

Hiçbir hediyeyi maddi boyutta düşünemem. 'Aman pahalı olsun da ileride zorda kaldığımda nakit paraya çeviririm' mantığında olmadım hiçbir zaman. Öyle bir mücevher koleksiyonum da yok açıkçası. Belki çok klişe olacak ama ben çiçeklere aşığım. Beni çiçeklerle çok kolay kandırabilirler. Odam güllerle dolsun, bana tek taş alınmış kadar mutlu olurum. O kadar aşığım çiçeklere.

- Erkeklerin aksesuvar kullanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bence erkeğe yakışan en iyi aksesuvar saat. Eğer modern bir kolye takıyorsa o da yakışabilir ama erkeklerin kullandıkları yüzükleri beğenmiyorum açıkçası.

- Aile yadigárı olarak sakladığınız bir aksesuvarınız var mı?

Aile yadigárı olarak sakladığım bir takı yok ama aile yadigárı kadar değer verebileceğim bir inci kolyem var. Nil incisidir kendisi ve çok severim.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Nazara İnanırım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement