Nefesler Tutuldu, Tüm İstanbul Bu Konsere Kitlendi! - Son Dakika
Kültür Sanat

Nefesler Tutuldu, Tüm İstanbul Bu Konsere Kitlendi!

Nefesler Tutuldu, Tüm İstanbul Bu Konsere Kitlendi!

Avea Escape To Music KonserleriylePost-Punk'ın Unutulmaz Grubu Echo & The Bunnymen İstanbul'da!

25.04.2011 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea "Escape To Music" Konserleriyle, müzik kariyerlerinde 30 yılı geride bırakan, post-punk denince, ilk akla gelen gruplardan biri olan, Echo & The Bunnymen 30 Nisan'da İstanbul Ghetto'da sahnede olacak. Ece Sükan, Aylin Aslım, Özge Fışkın, Pamela, Şafak Ongan, Fadik Sevin Atasoy bu konsere kilitlendi.

İngiliz post punk'ın en önemli gruplarından olan Echo & The Bunnymen'in İstanbul konseri şimdiden müzik çevrelerinde ve grup hayranı sanatçılar arasında da heyecan yarattı.

Ece Sükan, Aylin Aslım, Özge Fışkın, Pamela, Şafak Ongan, Fadik Sevin Atasoy konseri heyecanla beklerken Echo & The Bunnymen hayranlıklarını şu sözlerle ifade ettiler:

Ece Sükan (manken-oyuncu): "Iste kader! Echo & The Bunnymen ile bulusabilecegimiz icin cok heyecanliyim. İyi müzik dinleyecegiz,hepberaber soyleyecegiz."

Pamela (şakıcı): Belli bir zaman diliminin nabzini tutan sarkilari ile muzik dunyasinin kimyasini degistiren bu grubu, sahnede izlemek heyecan verici!

Özge Fışkın (şarkıcı): "Benim icin de seksenli yillardan bu yana en ilham verici isimlerden biri. Ian McCulloch'u kanli canli dinlemek beni kimbilir hangi zamanlara götürecek"

Şafak Ongan (tv yöneticisi, sunucu): "Onlar eger punk'ı yeniden yorumlayıp post punk hareketini baslatmasaydı bugün rock müzikte bu kadar farklı yaklaşımlara rastlayamayabilirdik."

Aylin Aslım (şarkıcı): "Abartısız deyimiyle efsanedir Echo & the bunnymen. Ve herhalde bir daha görme sanşımız olmaz İstanbul'da. Bazen maalesef böyle durumlarda olan oluyor, böyle bir günde başka bir şehirde konserin olabiliyor! Ben Ankara'da olacağım, ama gidebilenlere gerçekten kaçırılmaz bir fırsat oldugunu hatırlatayım."

Fadik Sevin Atasoy (oyuncu): "Kacırılmayacak bir konser.Ben Evliya Çelebi misali dünyayı dolaşırken tüm dünya İstanbul'a geliyor.Ahh,gidenler benim yerime de dinlesinler,özellikle de 7 tepeli istanbul'u eminim çınlatacak olan SEVEN SEAS şarkısını.Gidecek olan arkadaşlarıma söyledim ,cep telefonuyla bana dinletecekler,başka çarem kalmadı."

"Echo & The Bunnymen" in canlı performansıyla "Heaven Up Here", "Porcupine", "The Killing Moon" (sonraları Donnie Darko filmi ile de ünlenmiş), "Silver", "Bring On the Dancing Horses" ve "The Cutter" gibi hitlerini seslendireceği bu muhteşem konser kaçırmak istemeyenler 30 Nisan gecesi saat: 22.00'da GHETTO'daki konserin biletlerini hemen almalı.

Biletix'ten satışa sunulan konserler hakkında ayrıntılı bilgiyi http://www.aveakonserleri.com adresinden bulabilirsiniz. Tüm Avea'lılara biletler %20 indirimli.

Tarih: 30 Nisan Cumartesi

Yer: Ghetto

Saat: 22.00

Bilet: 69,50 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Nefesler Tutuldu, Tüm İstanbul Bu Konsere Kitlendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement