Neslihan Atagül'ün Makyajsız Halleri Görenleri Şaşkına Çevirdi - Son Dakika
Magazin

Neslihan Atagül'ün Makyajsız Halleri Görenleri Şaşkına Çevirdi

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, makyajsız fotoğraflarını paylaştı. Atagül'ün yüzünün yorgun görüntüsü ve göz altındaki şişlikler dikkat çekti.

15.03.2018 19:30  Güncelleme: 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından makyajsız bir videosunu paylaştı. Atagül'ün videosunda yüzünün yorgun görüntüsü ve gözaltındaki şişlikler dikkat çekti.

Neslihan Atagül'ün Makyajsız Halleri Görenleri Şaşkına Çevirdi

NESLİHAN ATAGÜL'DE FURYAYA KATILDI

Başrolünü İlker Kaleli ile paylaştığı yeni dizisi "Dip" ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Neslihan Atagül, reklam yüzü olduğu bir şampuan markasının çekimleri öncesi makyajsız halini sosyal medyadan yayınladı.

Neslihan Atagül'ün Makyajsız Halleri Görenleri Şaşkına Çevirdi
Neslihan Atagül\'ün Makyajsız Halleri Görenleri Şaşkına Çevirdi

Son Dakika Magazin Neslihan Atagül'ün Makyajsız Halleri Görenleri Şaşkına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Herşey kader: İstediği kadar güzel olsun nasılsa cehenneme gidecek. cehennemda sana demiyeceklermi neden oranı buranı açıp öüslüman mümin erkeklerimizi tahrik ettin diye? eyy türbansız! 5 42 Yanıtla
    Soot: O Müslüman erkekler ne zamandan beri orası burası açık kızlara bakıyorlar 9 2 Bbb: Kızlar orasını burasını açtı die o mumin erkeklerinizde bakmak zorunda değil iman nefis sadece kadınlarda değil erkeklerde de cehennemde yanacak olan sadece kadınlar değil mumin erkeklerinizde 1 0 Bca : Bir bitmediniz gerçekten bıktım artık sadece basını kapatmakla müslüman olunmuyor 1 0 Ayse: Kafayı yemiş makyaj 0 0 Ayse : Sen hangi dinden sin yaaa ilah mi indi sana fetva veriyorsun 0 0 ?: Ahirette yargılama makamı senmisin? 3 tane nöronunla yorum yapma 0 0
  • Vb: Makyajsız daha güzel 7 9 Yanıtla
  • Ahmet : Zaten çok çirkin biri 8 7 Yanıtla
  • K: Annem 60 yaşında göz altı torbaları bu kadar değil 8 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement