Neslihan Darnel'e İlan-ı Aşk - Son Dakika
Teknoloji

Neslihan Darnel'e İlan-ı Aşk

Neslihan Darnel\'e İlan-ı Aşk

Red Hot Chili Peppers müzik grubunun üyesi Flea, Twitter üzerinden voleybolcu Neslihan Darnel'e aşkını ilan etti.

06.08.2012 14:00  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam ABD karşısında zorlu bir mücadeleye çıkan Filenin Sultanları'ndan milli voleybolcu Neslihan Darnel, hiç tahmin edemeyeceği bir yerden ilanı aşk mesajı aldı.

Red Hot Chili Peppers müzik grubunun üyesi Flea sahne adlı Michael Peter Balzary resmi Twitter hesabından milli voleybolcu Neslihan Darnel'e ilan-ı aşk etti.

Dünyaca ünlü müzik grubu Red Hot Chili Peppers'ın 49 yaşındaki bas gitaristi Balzary, resmi Twitter hesabından "I have a celebrity crush Neslihan Darnel" yani "Neslihan Darnel sana ilk görüşte aşık oldum" diyerek Neslihan Darnel'e aşkını itiraf etti.

Balzary'nin Twitter üzerinden attığı bu mesaj Türk takipçilerini de şaşırttı ve kısa sürede Twitter'da en çok konuşulanlar (trending topic) arasına girdi.

Daha sonra Twitter üzerinden bir çok tepki ile karşılaşan Balzary'e Neslihan Darnel'in evli ve bir çocuk sahibi olduğu hatırlatıldı. Gelen tepkiler üzerine Balzary, "Sakin olun, tabii ki gerçek bir şey değil." dedi.

BAYRAĞIMIZI NESLİHAN TAŞIMIŞTI

Olimpiyatların açılış töreninde ülkeler bayraklarıyla sahne alırken, Türkiye, Nehlihan Darnel önderliğinde geçişini yaptı.Balzary'de Neslihan'ı muhtemelen bu sırada farketti.

Bu arada Neslihan'ın eşi ve kızı Londra'da milli voleybolcuya destek oluyor.

Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Neslihan Darnel'e İlan-ı Aşk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement