Nevşehir'in Tek Kadın Belediye Başkan Adayı, Kadınlar Günü'nde Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'in Tek Kadın Belediye Başkan Adayı, Kadınlar Günü'nde Projelerini Anlattı

Nevşehir\'in Tek Kadın Belediye Başkan Adayı, Kadınlar Günü\'nde Projelerini Anlattı

Nevşehir’in tek kadın belediye başkan adayı olan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenlediği basın toplantısında kadınlar için projelerini anlattı.

08.03.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in tek kadın belediye başkan adayı olan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlediği basın toplantısında kadınlar için projelerini anlattı.

Şişman, beraberinde partisinin Nevşehir İl Başkanı Abdurrahman Çavuş ve Genel Başkan Yardımcısı Selim Kotil ile Hanodası Saklı Bahçe'de bir basın toplantısı düzenledi.

Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Şişman, toplantıda projelerine ilşkin bilgiler verdi. Partisinin programında bulunan Milli Ekonomi Modeli ve Sosyal Devlet Milli Devlet anlayışında kadın ve haklarının diğer anlayışlardan çok farklı olduğunu kaydeden Şişman, partilerinin kadının gerçekte kim olduğundan yola çıkılarak kadına gerçek hürriyet ve toplumda hak ettiği yeri verdiğini vurguladı. Şişman: "Toplumu oluşturan en küçük yapı taşı ailedir. Aile nesillerin eğitiminde en önemli müessesedir. Aile ortamında nesillerin hem zihinsel hem de duygusal olarak yetişmesi kadına aittir. Gelecek nesillerin ilk öğretmeni olarak kadınların eğitimi de en iyi şekilde verilmelidir. Kadının eğitimi en az erkeğin eğitimi kadar, hatta daha fazla önemlidir. Çünkü her kadın aynı zamanda bir Toplum Mühendisi ve ilk öğretmen vazifesi de görmektedir. Kadının aile içerisinde üstlendiği bu görev aynı zamanda çok ciddi bir kamu hizmetidir" dedi.

Projeleri olan tek siyasi parti olduklarını ifade eden Şişman, Nevşehir için ve kadınlar için bir çok önemli proje hazırladıklarını ifade ederek kadınlardan destek istedi.(MÖZ-ZB-Y) - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'in Tek Kadın Belediye Başkan Adayı, Kadınlar Günü'nde Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement