Nihat Özdemir'den Hamit Altıntop bombası! - Son Dakika
Spor

Nihat Özdemir'den Hamit Altıntop bombası!

Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayı Nihat Özdemir'in listesinde daha önce Schalke 04, Bayern Münih, Real Madrid ve Galatasaray formaları giymiş Hamit Altıntop'un olması dikkatlerden kaçmadı.

31.05.2019 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nda 1 Haziran Cumartesi günü yapılacak başkanlık seçimi öncesinde adaylığını açıklayan Nihat Özdemir'in listesinde yer alan isimler belli oldu.

Başkanlık için en güçlü aday olan Nihat Özdemir'in listesinde Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Selim Soydan, Mustafa Çağlar ve Hamit Altıntop'un olduğu ortaya çıktı.

5 İSİM BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK

Bu arada Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirilecek ve saat 11.00'de başlayacak genel kurulda başkan adaylığı için beş isim başvuru yaptı.

NTVSpor'un verdiği bilgiye göre; Nihat Özdemir, Bülent Gürkut, Durmuş Ali İlik, Veli Olgaç ve Ayhan Sağaltıcı'nın başkan adaylığı için başvurduğu genel kurulda, denetleme kurulu raporlarının görüşülmesinin ardından, bir önceki yönetimin mali ve idari açıdan ibrası için oylama yapılacak.

Genel kurulun son bölümünde ise başkan adayları konuşmalarını yapacak ve başkanlık seçimi gerçekleştirilecek.

Nihat Özdemir\'den Hamit Altıntop bombası!

Son Dakika Spor Nihat Özdemir'den Hamit Altıntop bombası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Fatih Altundis: Nihat bey...o selim soydanin ne işi var....lütfen bunu açıklayın....kim emrivaki yaptı sizi....işte bu kafayla değil siz...kralı gelse bu futboldan bir cacık olmaz olamaz...... 9 1 Yanıtla
  • Y Y: Tanju Çolak ile Ahmet çakar Serkan Korkmazıda alsaydın böylece A takımını tamamlamış olurdun 5 4 Yanıtla
  • Rashid Oğuz: bjk yıllarca demirörenden neler çekti şimdi de biz çekeceğiz sırf kayımıyorum diyebilip kendini aklamak için fb yi ezecek. kimse ali gibi dürüst değil neticede..;) 2 7 Yanıtla
  • musti: başkan belli diğer 4ü figüran ya işte çok demokratik seçim oluyormuş densin diye diğer 4ü aday yaptırılmıştır bence 8 0 Yanıtla
  • Taso: Servet yardımcı ... bu adam 42 yıldır TFF de 1 0 Yanıtla
  • Can: GELSIN ODA BI KAZIK ATIP GITSİN KENDİ ŞİRKETLER KURUŞ ZARAR ETMİYOR KULÜPLER BORÇ BATAĞINDA 0 1 Yanıtla

Advertisement