Nusaybin'de İpekyolu'nu Kapattılar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Nusaybin'de İpekyolu'nu Kapattılar

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Nusaybin\'de İpekyolu\'nu Kapattılar

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde akşam saatlerinde Mitanni Kültür Merkezi önünde toplanan gruplar, IŞİD'i protesto edip, Kobani'ye destek çağrısında bulundu.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde akşam saatlerinde Mitanni Kültür Merkezi önünde toplanan gruplar, IŞİD'i protesto edip, Kobani'ye destek çağrısında bulundu. Burada toplanan kalabalık grup daha sonra çıktıkları uluslararası İpekyolu'nu devirdikleri aydınlatma direkleri taşlarla barikatlar kurarak kapattı.

Göstericiler arasında bulunan yüzleri kapalı kişiler ise İpekyolu'nun Midyat kavşağında tank ve zırhlı araçlarla konuşlu bulunan askerler ile polislere molotof, havai fişek ve taşlarla saldırdı. Polis ise saldırganlara gaz bombası ve basınçlı su ile müdahalede bulundu. Bu sırada havada bir askeri helikoper sürekli uçuş gerçeleştirdi. İpekyolu üzerindeki olaylar geç saatlere kadar sürerken, uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak: DHA