Ödüllü Oyunlar, İksv'de Sahnelenecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Ödüllü Oyunlar, İksv'de Sahnelenecek

İngiltere'nin en önemli tiyatrolarında oynanan "Hamlet", "Fareler ve İnsanlar", "Skylight" ve "John" oyunları, 15 Kasım'dan itibaren sanatseverlerle buluşacak.

26.10.2015 19:28

İngiltere'nin en önemli tiyatrolarında oynanan "Hamlet", "Fareler ve İnsanlar", "Skylight" ve "John" oyunları, 15 Kasım'dan itibaren sanatseverlerle buluşacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Broadway ve Londra'da kapalı gişe oynanan eserler National Theatre Live işbirliği ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Oyun Salonu kapsamında İstanbul'da sahnelenecek.

"Hamlet" Kasım'da,  "Fareler ve İnsanlar" Aralık'ta, "Skylight" Ocak 2016'da, "John" ise Şubat 2016'da İKSV Salon'da izlenebilecek.

Gösterimlerin sınırlı sayıdaki biletleri 5 Kasım'dan itibaren genel satışa sunulacak.

"12 Yıllık Esaret" ve "Hobbit" filmlerinde oynayan Emmy ödüllü oyuncu Benedict Cumberbatch, William Shakespaere'in unutulmaz eseri Hamlet'teki "Danimarka Prensi" rolüyle sahne alacak.

John Steinbeck'in romanından uyarlanan "Fareler ve İnsanlar" oyununda, "127 Saat" filmiyle Oscar'a aday olan, Altın Küre ödüllü oyuncu James Franco ile "Bridesmaids" filminde oynayan Chris O'Dowd başrolleri paylaşıyor.

Tony ödülüne 7 dalda aday gösterilen ve "En İyi Yeniden Sahnelenen Tiyatro Oyunu" ödülüne layık görüen  "Skylight" da izleyiciyle buluşacak.

Taylor Benjamin, Lee Boggess, Gabriel Castillo, Ian Garside, Ermira Goro, Garth Johnson, Hanne Langolf, Vivien Wood ve Andi Xhuma'nın oyuncu olarak yer aldığı, suç, uyuşturucu ve ölüm konusunu işleyen "John" oyunu ise18 yaş ve üzeri izleyiciler için sahnelenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Ödüllü Oyunlar, İksv'de Sahnelenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement