Oğlunun Katilinin Babasını Öldürdü, Katil Kayınvalidesinin Dolabından Çıktı! - Son Dakika
Güncel

Oğlunun Katilinin Babasını Öldürdü, Katil Kayınvalidesinin Dolabından Çıktı!

İzmir'de, oğlunun katilinin babasını, intikam için öldürdükten sonra kaçan adam, cinayetten 5 gün sonra kayınvalidesinin dolabında yakalandı.

19.05.2018 09:58  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bornova ilçesinde, oğlu Gökhan İmer'i geçtiğimiz yıl uykusunda tabanca ile öldüren Mert Ulaş'ın babası Nuri Ulaş'ı intikam almak için öldürüp kaçan Hayati İmer, 5 gün sonra kayınvalidesinin evinde yakalandı.

OĞLUNU VURAN KATİLİN BABASINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Korkunç cinayet Bornova'da 13 Mayıs'ta işlenmişti. Çay ocağı işleten Hayati İmer, kamyonetiyle seyir halindeyken, geçtiğimiz yıl şubat ayında kız meselesi nedeniyle oğlu Gökhan İmer'i (32) tabancayla vurarak öldürüp cezaevine giren Mert Ulaş'ın (28) babası Nuri Ulaş'ı fark edince, yanındaki bıçağı çekip Nuri Ulaş'a saldırmış, vücuduna çok sayıda bıçak darbesi alan Ulaş, olay yerinde can vermişti.

CİNAYETTEN 5 GÜN SONRA KAYINVALİDESİNİN DOLABINDA YAKALANDI

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube ekipleri, olay yerinden taksi ile kaçan Hayati İmer'i cinayetten 5 gün sonra Bornova Atatürk Mahallesi'nde kayınvalidesinin evinde yakaladı. Katil zanlısının, saklandığı elbise dolabında yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

17 YIL ÖNCE DE EV SAHİBİNİ ÖLDÜRMÜŞ

Günlerdir adres değiştiren İmer'in 17 yıl önce de ev sahibini öldürüp 7 yıl hapis yattıktan sonra tahliye olduğu ortaya çıkmıştı. Öte yandan tutuklu bulunan Mert Ulaş'ın, babasının öldürüldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdiği belirtildi. (Kaynak: Yeni Asır)

Oğlunun Katilinin Babasını Öldürdü, Katil Kayınvalidesinin Dolabından Çıktı!

Son Dakika Güncel Oğlunun Katilinin Babasını Öldürdü, Katil Kayınvalidesinin Dolabından Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • By meçhul: Aile ni seviyorsan başka insanlara zarar vermiyeceksin sinir krizi gecirsen ne yazar 18 0 Yanıtla
  • Radar: Başlılarınız makarna gibi karışık 1 14 Yanıtla
  • Fd: 7 yil mi bu kadar mi ucuz insan hayati ülkemde 9 0 Yanıtla
  • FİLOZOF: ADAMA HELAL OLSUN KANINI YERDE BIRAKMAMIŞ BOŞ YERE İNSAN ÖLDÜRENLERE İYİ BİR DERS OLSUN SİNİR KRİZİ GEÇİRSİNLER PİSLİKLER 3 4 Yanıtla
    Kendi: Zafer babası adam gibi yetiştirseymiş olmazmış. Onda en büyük suç 3 2
  • TRuVa: Tıklama kapısını mertcim, Tıklarlar kapını. Bu işler böyle sen keserken iyide başkası keserken kötü mü ? Lahanayı yerken kıpır kıpır da, Sapını görünce MEEE mi ? Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Sende sinir varsa herkeste var sinir. Bu işler böyle. 4 0 Yanıtla
  • ŞöyleBöyle: Eeeee.... Mendakka Dukka... 0 2 Yanıtla

Advertisement