Öğrencilere Tatil Kursu - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Tatil Kursu

Öğrencilere Tatil Kursu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İNESMEK kursları kapsamında ilkokul öğrencilerine yönelik 'Sömestr Çocuk Sanat Atölyesi' açıldı.

30.01.2014 12:29  Güncelleme: 12:30

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İNESMEK kursları kapsamında ilkokul birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine yönelik 'Sömestr Çocuk Sanat Atölyesi' açıldı.

Öğrencilere sanatı sevdirmek, el becerilerini güçlendirmek için düzenlenen kursa 30 öğrenci katıldı. İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Belediye Gençlik Merkezi Sorumlusu Oğuz İlhan ile birlikte, Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesi'nin de destek verdiği Kültür Sarayı'nda düzenlenen kursu ziyaret ederek, minik öğrencilere şeker dağıttı.

Gülhan şahin, "İnegöl Belediyesi olarak sanat faaliyetlerimiz devam ediyor. Çocuklarımızın sanat faaliyetlerini arttırmak, onlara sanatı sevdirmek, el becerileri kazandırmak için atölye çalışmaları yapıyoruz. Çocuklarımızın tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için hazırladığımız atölye çalışmalarımızda profesyonel öğretmenler eşliğinde kurslarımızı gerçekleştiriyoruz. İlk hafta İNESMEK öğretmenleri eşliğinde el becerileri üzerine çömlek, ebru, keçe, pasta yapımı ve resim dersleri, ikinci hafta ise Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesinin 'su doku' eğitimleri var. Daha önceden okullara dağıttığımız broşürlarle sanat atölyemize kayıt yaptıran ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak düzenlediğimiz kursumuz 27 Ocak 2014 Pazartesi günü başlayıp, 7 Şubat 2014 Cuma gününe kadar hafta içi her gün 13.30 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Yarıyıl tatilinin bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, projemizde bize destek olan Deha Mental Aritmetik ve Türk Beyin Takımı İnegöl Şubesine teşekkür ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öğrencilere Tatil Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement