Okularda Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Okularda Karne Heyecanı

Okularda Karne Heyecanı

Uşak'ta 2013 2014 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle 62 bin öğrenci karne aldı.

24.01.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle 62 bin öğrenci karne aldı.

Mehmetçik İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk döneminin il genelinde sorunsuz olarak tamamlandığını ve 62 bin öğrencinin karne alacağını ifade etti.

Öğrencilere çeşitli önerilerde bulunan Bulut, "Tatili en iyi şekilde değerlendirin. Bol bol oyun oynayın, birinci dönem öğrendiklerinizi tekrarlayın ve kitap okuyun. Karneler sizin bir dönem boyunca gösterdiğiniz performansı ortaya koyuyor. İkinci döneme iyi hazırlanın" dedi.

Anne babalara seslenen Milli Eğitim Müdürü Bulut şunları söyledi:

"Çocuklarımızın bu gün aldıkları karnelerde sizlerin de katkısı var. Çünkü eğitim anne baba, öğrenci ve öğretmen üçgeninde değerlendirilmeli. Bazı çocuklarımızın karnelerinde düşük notlar olabilir. Bu notları yükseltmek için hepimize görevler düşüyor. Lütfen çocuklarımıza not ölçekli bakmayalım. Onların başarılı olması için elimizden gelen desteği verelim, onların yanlarında olduğumuzu onlara gösterelim. Ancak böylelikle başarıyı yakalayabiliriz"

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise öğrencilere iyi bir tatil dönemi geçirmelerini öğütleyerek birinci dönemdeki gayretlerinden dolayı kutladı.

Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri verildi - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okularda Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement