Olin, Petkim'e Fark Attı - Son Dakika
Spor

Olin, Petkim'e Fark Attı

Olin, Petkim\'e Fark Attı

Olin Edirne, Kıbrıs'ta katıldığı özel turnuvada karşılaştığı Aliağa Petkim'i 16 sayı farkla 73-57 yendi.

29.09.2011 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne, Kıbrıs'ta katıldığı özel turnuvada karşılaştığı Aliağa Petkim'i 16 sayı farkla 73-57 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sürdüren Olin Edirne, katıldığı özel turnuvanın ikinci gününde Aliağa Petkim ile karşılaştı. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda yapılan maçın başından itibaren oyuna ağırlığını koyarak kontrolü ele alan Olin Edirne sert savunması ve iyi hücum organizasyonları ile ilk periyodu 18-16 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk 3.5 dakikası karşılıklı sayılarla geçerken, Aliağa Petkim bu bölümde zaman zaman öne geçse de Olin Edirne 4'ncü dakikaya girerken Chris Wright ile üstünlüğü tekrar ele geçirdi. Bu bölümde sert savunmasını sürdüren Olin Edirne aradaki sayı farkını açarak ilk devreden de 40-32 önde ayrılan takım oldu.

Aynı oyununu üçüncü periyotta da sürdüren Olin Edirne'de Chris Wright, Ogün Sevinç ve Mustafa Abi'nin etkili oyunu sayesinde son bölüme 58-43'lük skorla girildi. Son çeyrekte Polat ve Chris'in 30 saniye içinde ard arda iki faulüyle başlayan Olin Edirne, maçın kalan kısmında savunma boşluğu vermeyip hücumlardan sayıyla dönünce arada sayı farkını açtı ve turnuvanın ikinci maçında Aliağa Petkim'i 73-57 mağlup etti.

Olin Edirne'de Vladimir Stimaç 14 sayı 12 ribaunt ile oynarken, Chris Wright, Ogün Sevinç, Mustafa Abi, İvan Lilov çift haneli sayılara ulaştı. Aliağa Petkim'de ise Radkovica 15, Toolsen 10 ve Qvale 10 sayı ile oynadı. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olin, Petkim'e Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement