Online Oyun Dünyasındaki Fırsatları Değerlendirin! - Son Dakika
Teknoloji

Online Oyun Dünyasındaki Fırsatları Değerlendirin!

Yılın son Webrazzi Gündem Toplantısı'nda online oyunun bugünü ve geleceği oyun üreticileri ve yayıncılarıyla ele alınacak.

15.06.2011 10:59

Online Oyun odaklı Webrazzi Gündem Toplantısı 15 Haziran günü Elite World Hotel'de gerçekleşecek.

Türkiye ve dünyada internet alanında yaşanan gelişmeleri inceleyen ve analiz eden Webrazzi, 2011 yılının son gündem toplantısında online oyun dünyası, konunun uzmanlarıyla değerlendirilecek. İnternetin en değerli iş alanlarından biri olarak görülen online oyun pazarının bugünün ve geleceğinin tartışılacağı toplantıda, web tabanlı oyunlar ve sosyal oyun konuları ve sektöre özel istatistiksel bilgiler katılımcılarla paylaşılacak.

Sektörün önde gelen şirketlerinden üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşecek toplantıda konuşmacılar ise şöyle: Arcademonk Genel Müdürü Ömer Bilge Ersoy, Gamersfirst İş Geliştirme Direktörü Gülümser Baran Şen, Gamester Kurucu Ortağı ve İş Geliştirme Direktörü Onur Karcı, GameTurk (GGC) Genel Müdürü Evrim Levent Tanrıkut, Joymax Türkiye Ülke Müdürü Güven Düzenli, Level Yayın Yönetmeni Fırat Akyıldız, Mikro Ödeme Kurucusu ve CEO'su Alper Akcan, Pixofun Kurucusu Ergun Güvenç, Tipeez.com Genel Müdürü Haymi Behar, TTNET Ürün Geliştirme Yöneticisi Ferhan Özkan, 2DK CEO'su Erdem Çelik ve 2DK CXO'su Murat Yerdekalmazer.

Online oyun dünyasına yönelik çalışmalar yapanlar, online oyun alanında girişim ya da yatırım fırsatlarını değerlendirmeyi düşünenler, online oyun dünyasındaki pazarlama ve reklam modellerine ilgi duyanlar ve online oyun dünyasının geleceğine tanıklık etmek isteyenler Online Oyun odaklı Webrazzi Gündem Toplantısı'nı kaçırmamalı.

Katılım ücretinin 100 TL + KDV olduğu etkinliğe www.webrazzi.com/odeme/gundem/?Etkinlik_Id=29 adresinden online olarak başvuru yapabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Online Oyun Dünyasındaki Fırsatları Değerlendirin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement