Opet "Sevince"Ye Kristal Elma - Son Dakika
Güncel

Opet "Sevince"Ye Kristal Elma

OPET, "Sevince" temalı reklam filmi ile 27. Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde "otomotiv ürünleri" kategorisinde büyük ödül Kristal Elma'ya layık görüldü.

17.10.2015 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OPET, "Sevince" temalı reklam filmi ile 27. Kristal Elma Reklam Ödülleri'nde "otomotiv ürünleri" kategorisinde büyük ödül Kristal Elma'ya layık görüldü.

OPET'ten yapılan açıklamaya göre şirketin şubat ayında yayına giren "Sevince" temalı reklam filmi, Türkiye'nin en iyi reklam projelerinin yarıştığı 27. Kristal Elma Reklam Ödülleri kapsamında iki ödül birden aldı. "Otomotiv ürünleri" kategorisinde Kristal Elma alan OPET, "kurumsal imaj" kategorisinde de Gümüş Ödül'ün sahibi oldu.

OPET ile Rafineri Reklam Ajansı yetkilileri, ödülü Reklamverenler Derneği Başkanı Ahmet Pura'nın elinden aldı.

OPET Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın, "Reklam ve iletişim dünyasının en prestijli platformlarından biri olan Kristal Elma'ya layık görülmek büyük bir onur. Müşterilerimizin görüşlerinin birebir yansıması olarak kurguladığımız reklam filmimizde dile getirdiğimiz gibi sevince tam seven Türkiye'ye teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Erkin Koray'ın "Sevince" şarkısı eşliğinde kurgulanan film, OPET'i tercih eden müşterileri anlatıyor.

Söz konusu reklam filmi Rafineri Reklam Ajansı tarafından hazırlandı, yönetmenliğini ise Walky Talky üstlendi.

OPET, daha önce Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından 9 kez üst üste "Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Şirket", Mediacat Dergisi'nin İpsos işbirliği gerçekleştirdiği "Lovemark- Aşkla bağlanılan marka" araştırmasında da "Türkiye'nin En Sevilen Akaryakıt Şirketi" seçilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Opet 'Sevince'Ye Kristal Elma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement