Ordu Büyükşehir Belediyesinde Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika
Yerel

Ordu Büyükşehir Belediyesinde Hizmet İçi Eğitim

Ordu Büyükşehir Belediyesinde Hizmet İçi Eğitim

Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından personele yönelik hizmet içi eğitim verildi.

30.06.2014 13:07

Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından personele yönelik hizmet içi eğitim verildi.

Belediye meclis salonunda düzenlenen eğitim öncesi  konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Bayram Bayram, yapılanma süreciyle birlikte planladıkları eğitim programlarının da devam ettiğini söyledi.

Çalışanlara yönelik bu tür hizmet için eğitimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Bayram, "Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, tüm personelimizin hizmet süreci içerisinde karşılaşabilecekleri sorunlar, sorunlara karşı çözüm üretme kabiliyetleri ve iletişim metotları konusunda eğitim programları düzenliyoruz. İletişim, sağlıklı ve verimli bir çalışma hayatının da ilk unsurlarındandır. Halkımıza vereceğimiz hizmet için bu olmazsa olmazımızdır. O nedenle hizmet içi eğitim faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.

Eğitimi, Sosyolog Yusuf Özkan Özburun verdi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Büyükşehir Belediyesinde Hizmet İçi Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement