Ordu'da Teog'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Teog'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencilere bisiklet ve kask hediye etti.

12.07.2017 16:29

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarılı olan öğrencilere bisiklet ve kask hediye etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende, 19 ilçede TEOG'da dereceye giren 57 öğrenciye bisiklet ve kask hediye edildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, burada yaptığı konuşmasında, ilçelerinde ilk üçe giren öğrencilere bisiklet hediye ettiklerini ve amaçlarının gençleri başarıya teşvik etmek olduğunun altını çizerek, "Öğrencilerimizin bisiklet kullanarak öz güven duygularını geliştirmek, ruh ve beden sağlıklarına fayda sağlamak amacıyla böyle bir ödüllendirme yoluna gittik. Gençlerimizin ses, hava ve doğa kirliliği yaratmadan çevreye olan duyarlılıklarının gelişmesine katkıda bulunuyoruz." diye konuştu.

Başarılı öğrencilerin her zaman yanında olduklarının altını çizen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, yürüttüğümüz birçok projeyle başarılı öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Ünye ilçemizde hizmet veren Yunus Emre Kuruluş Gençlik Kampında dönemsel olarak yüzlerce başarılı öğrencimizi konuk ediyor, onların sosyal ve kültürel olarak dolu dolu bir tatil geçirmesine imkan sağlıyor ve üstün başarı alan öğrencilerimizi böylelikle motive etmeye çalışıyoruz. Velilerimizi ayrıca tebrik ediyorum. Ülkemizin geleceği olacak evlatlarımızın her daim yanında olmayı sürdüreceğiz."

Düzenlenen törene Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın yanı sıra, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay, protokol üyeleri, TEOG'da dereceye giren öğrenciler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ordu'da Teog'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement