Orduspor-Eskişehirspor Atatürk Olimpiyat Stadı'nda - Son Dakika
Spor

Orduspor-Eskişehirspor Atatürk Olimpiyat Stadı'nda

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Eskişehirspor karşılaşmasının İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını söyledi.

10.08.2012 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Eskişehirspor karşılaşmasının İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını söyledi.

Orduspor Kulübü tarafından daha önce başvurusu gerçekleştirilen Giresun Şehir Stadı'nın Federasyon tarafından uygun olmadığı, Samsun 19 Mayıs Stadı'nın ise selden zarar görmesi nedeni ile kabul görmemesi İstanbul'da maçın yapılmasına karar verildi. Orduluların İstanbul'da nüfus olarak çok olması nedeni ile maçın İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanması için yazışmalar gerçekleşti.

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, "Giresun veya Samsun'da maçın oynanması için Federasyona başvuru gerçekleştirmiştik. Ancak her iki ilin stadında değişik nedenlerden dolayı kabul görmedi. Biz de Orduspor taraftarının yoğunlukta olduğu İstanbul'da maçın yapılması için yazışmaları gerçekleştirdik. Olimpiyat Stadı'nda Eskişehirspor ile karşılaşacağız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor-Eskişehirspor Atatürk Olimpiyat Stadı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement