Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü\'nden, Emniyet Müdürlüğü\'ne Taziye Ziyareti

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

14.12.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Şube Müdürü Özkan Can, okul müdürleri, imam hatip okulu idarecileri ve öğrencileriyle birlikte Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyareti gerçekleştirdi. Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı'yı makamında ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, derin üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, bu tür saldırıların hiçbir şekilde birlik ve beraberliğimizi bozamayacağını kaydetti. Ekinci, "Vatansever Türk polisine canı gönülden minnettarız. Bu vatanı canları pahasına korudukları için emniyet teşkilatımıza ve tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Türkiye için canını veren şehitleri saygı ile andıklarını, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da millet olarak güvenlik güçlerin arkasındayız" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim camiasına, bu acı günde yanlarında oldukları için teşekkür eden İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı, " İstanbul'da yaşanan hain saldırı sonucu şehit düşen meslektaşlarım ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Ziyaret sırasında Osmaneli İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri de, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı'ya Türk Bayrağı ve karanfil hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement