Osmanelili Öğrenciler Huzurevini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Osmanelili Öğrenciler Huzurevini Ziyaret Etti

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Sen Benim Aynamsın Projesi kapsamında ortaokul öğrencileri, Bilecik Huzurevi'ni ziyaret etti.

18.01.2018 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Sen Benim Aynamsın Projesi kapsamında ortaokul öğrencileri, Bilecik Huzurevi'ni ziyaret etti.

Osmaneli Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, milli değerler ve kültürün taşıyıcısı olan yaşlılara hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek amacıyla yürütülen Sen Benim Aynamsın Projesi kapsamında öğretmenleriyle Bilecik Huzurevi'ne ziyarette bulundu.

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci'nin de eşlik ettiği ziyarette, öğrenciler huzurevi sakinleriyle vakit geçirdi ve onlara halk oyunları gösterisi ile mini konser sundu.

Durmuş, yaptığı açıklamada, projenin, öğrencilere büyüklerine karşı saygı ve sevgi bilinci aşılamayı, bunun yanında toplumsal dayanışma ile öğrencilerin iletişim becerisini artırmayı amaçladığını ifade ederek, öğrencilerin, huzurevindeki büyükleriyle sohbet edip hayat tecrübelerinden yararlanmalarının, onların sosyal ve kültürel gelişimlerine olumlu katkılar sağlayacağını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Osmanelili Öğrenciler Huzurevini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement