Ötesiz İnsanlar 20. Bölüm - Son Dakika
Sinema

Ötesiz İnsanlar 20. Bölüm

Ötesiz İnsanlar 20. Bölüm

Ötesiz İnsanlar ilk bölümü ile 3 Nisan Perşembe Samanyolu Tv'de.

02.04.2014 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başörtüsü takma yasağı ile yaşanmaya başlanan sıkıntılı dönemin şimdiye kadar anlatılmamış yönlerini, cesur anlatımı ve çarpıcı konusu ile seyirciye aktaracaktır.

Hikaye Elif’in köyde oya yapıp nakış dikerken gizliden gizliye üniversite sınavlarına hazırlanması ve sonuç olarak İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanması ile başlar. Elif, iki çocuklu bir ailenin büyük kızıdır. Hülya adında sinsi, işgüzar, kendi menfaati için her türlü yolu deneyen bir kardeşi vardır. Annesi Zeycan; cefakar, vefakar, iyilik timsali bir kadındır. Babası Yılmaz ise acımasız, duygusuz, para için kızını köyün hanım ağasına satacak kadar yüreği katılaşmış bir insandır.

Elif, köyün hanım ağası olan ve köyün en zengin, en acımasız, en sert insanı Kadriye’nin saf ama duygusuz, tek gayesi Elif’i elde etmek olan aklı biraz kıt oğlu Durali’ye zorla verilmek istenir. Fakat Elif’in annesi ve Elif'in köyünde geçici görevde olan Deniz Teğmen'in çabaları ile Elif bu zoraki ilişkiden kaçmaya çalışır. Elif köydeki keşmekeşten kaçıp İstanbul’a gitmek ister, ama İstanbul’da ona yardım edeceğini düşündüğü Korgeneral Kudret’in ve onun kız kardeşi olan Rana’nın başına açacağı belalardan ve zamanla öğreneceği ailevi gerçeklerden habersizdir.

Geçmişleri ile kavgalı olan Rana ve Kudret, bu kavgada her zaman karşılarına bir şekilde çıkacak olan Elif’i alt etmek isteyecek ancak İlahi adaletin tecellisi her zaman galip gelecektir. Rana bu kavga sayesinde öğreneceği gerçeklerle adeta yıkılacak ve yıllarca yürüdüğü yolda yaptığı işler, adeta tokat gibi yüzüne bir bir çarpılacaktır. Bunun yanında hem üniversitedeki başörtüsü yasağı hem de ailesi ile ilgili öğreneceği çarpıcı gerçekler ışığında tek derdi okumak olan Elif’in hem imkansız aşkına, hem de ötekilerle mücadelesine tanıklık edeceğiz...

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Ötesiz İnsanlar 20. Bölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement