Otomobil Kamyonun Altında Metrelerce Sürüklendi: 3 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil Kamyonun Altında Metrelerce Sürüklendi: 3 Ölü, 1 Yaralı

Otomobil kamyonun altında metrelerce sürüklendi: 3 ölü, 1 yaralı -Otomobil içinde can veren 3 kişinin cesedi saatler süren çalışmanın ardından çıkartıldıADIYAMAN -Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kamyon ile otomobil çarpıştı.

20.05.2017 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil kamyonun altında metrelerce sürüklendi: 3 ölü, 1 yaralı

-Otomobil içinde can veren 3 kişinin cesedi saatler süren çalışmanın ardından çıkartıldı

ADIYAMAN - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kamyon ile otomobil çarpıştı. Kamyonun altında metrelerce sürüklenen otomobilin içinde bulunan 3 kişi, feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş istikametinden Malatya istikametine gitmekte olan Fikret Demirel idaresindeki 44 ND 990 plakalı otomobil Gölbaşı istikametinden Adana istikametine gitmekte olan Ayhan Çelik idaresindeki 27 F 3532 plakalı kamyon ile çarpıştı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, kamyonun önünde metrelerce sürüklenen otomobil daha sonra birkaç takla atarak durabildi. Kazaya karışan otomobil hurdaya dönerken, araç içinde bulunan sürücü Fikret Demirel (67), Tuğçe Pınar Demirel ile Hafize Demirel kaza yerinde hayatını kaybetti. Otomobil içerisindeki cesetler saatler süren uğraşlar sonucunda AFAD ekipleri tarafından çıkartıldı. Cenazeler Gölbaşı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Ayhan Çelik ise kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından önce Gölbaşı Devlet Hastanesine daha sonra ise Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil Kamyonun Altında Metrelerce Sürüklendi: 3 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil Kamyonun Altında Metrelerce Sürüklendi: 3 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement