Otomobil Tır'ın Altına Girdi: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Tır'ın Altına Girdi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Otomobil Tır\'ın Altına Girdi: 2 Ölü, 2 Yaralı

Çorum'un Kargı ilçesinde bir otomobilin TIR'ın altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

08.09.2012 15:03

Çorum'un Kargı ilçesinde bir otomobilin TIR'ın altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, sabaha karşı Beygircioğlu köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul'dan Samsun'a giden Olgun Bulut yönetimindeki 34 JJ 995 otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Mehmet Ali Yavuz yönetimindeki yabancı plakalı TIR'a arkadan çarptı. TIR'ın altına giren otomobilde bulunan Tarık Erçınar olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Olgun Bulut, yolcular Samet Yılmaz ve Olcay Bulut ise yaralandı. Kazanın ardından araç içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ve polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu araçtan çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan sürücü Olgun Bulut hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Samet Yılmaz ve Olcay Bulut da Osmancık Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Tır'ın Altına Girdi: 2 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement