OTOPARKTA, OTOMOBİLE TEKMELİ- SOPALI SALDIRI KAMERADA - Son Dakika
Güncel

OTOPARKTA, OTOMOBİLE TEKMELİ- SOPALI SALDIRI KAMERADA

ANTALYA'da bir sitenin otoparkına giren eli sopalı kişi, park halindeki otomobilin camını parçalayıp, tekmeleyerek araca zarar verdi.

11.04.2021 12:52  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'da bir sitenin otoparkına giren eli sopalı kişi, park halindeki otomobilin camını parçalayıp, tekmeleyerek araca zarar verdi. Saldırı anı, otoparkta bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Olay, dün gece Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi'ndeki bir sitenin otoparkında meydana geldi. Geç saatlerde site otoparkına bir arkadaşıyla birlikte gelen 30 yaşlarında kimliği belirsiz kişi, 07 MYA 44 plakalı aracın aynasına tekme atarak kopardı. Ardından aracın camlarına elindeki sopayla vurup kıran saldırgan, otomobilin her yanına aynı sopayla hasar verdi. Bir süre sonra yanındaki arkadaşının cep telefonunu alan kişi, bir yandan sopayla araca vururken, diğer yandan da kameraya çekti. Bir süre araca bu şekilde zarar veren kişi, ardından arkadaşıyla birlikte otoparktan ayrıldı.

Saldırı anı, otoparkta bulunan güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Adı açıklanmayan araç sürücüsünün şikayeti üzerine saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

OTOPARKTA, OTOMOBİLE TEKMELİ- SOPALI SALDIRI KAMERADA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel OTOPARKTA, OTOMOBİLE TEKMELİ- SOPALI SALDIRI KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement