Oya Başar'ı Çıldırtan Soru - Son Dakika
Magazin

Oya Başar'ı Çıldırtan Soru

Oya Başar\'ı Çıldırtan Soru

Sevgilisi Ali Karagöz ile yılbaşını geçirmek için Kıbrıs'a giden Oya Başar gazetecilerin sorusuna fena bozuldu.

31.12.2012 06:03  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oya Başar, sevgilisi Ali Karagöz ile yılbaşını geçirmek için Kıbrıs'a gitti. Açıklamalarıyla olay yaratan eski eşi Levent Kırca sorulunca, ünlü oyuncunun morali bozuldu!

OYA BAŞAR:

"EVLİLİK YOK, BÖYLE İYİ"

Bu yılbaşı ünlülerin adresi Kıbrıs! Sevgilisi Ali Karagöz'le havalimanında görüntülenen Oya Başar, evlilik sorusuna "Nikah yok, böyle iyi" yanıtını verdi. Ünlü oyuncu, eski eşi Levent Kırca'nın "Belki ben de bir karı buldum, onu d..." sözleri hatırlatılınca, "Bana bir şey sormayın. Konuşmam doğru olmaz" dedi.

Magazin dünyasındaki diğer gelişmeler ise şu şekilde:

AJDA PEKAN:

MANTIKEN DOĞRU KARAR

Sahne çalışması için, altı bavulla Kıbrıs'a giden Ajda Pekkan'a, TRT'nin Eurovision'a katılmama kararı soruldu. Süperstar da şu yanıtı verdi: "Tepkisel olarak değil ama mantık olarak doğru karar!"

MEHMET TOPAL

BABA-OĞULDAN DİSHDASH POZU

Futbolcu Mehmet Topal, yılbaşı tatili için Dubai'ye gitti. Futbolcu, oğlu Mehmethan'la geleneksel kıyafet olan Dishdash giyerek poz verdi.

BÜLENT ERSOY

20 BİN $'LIK SİPARİŞ

Yılbaşı alışverişine çıkan Bülent Ersoy; sevgilisi Berk Yılmaz için İstinye Park'taki Molu Mücevherat'a 20 bin dolar değerinde saat siparişi verdi.

SELÇUK YÖNTEM

'ADNAN BEY' HATIRASI

Kıbrıs'a giden Selçuk Yöntem; havalimanında 'Aşk-ı Memnu' dizisini izleyen Pakistanlı hayranları tarafından abluka altına alındı. n

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Oya Başar'ı Çıldırtan Soru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement