Asker konvoyu yine ortalığı birbirine kattı! Tünelde havaya ateş açtılar - Son Dakika
3.Sayfa

Asker konvoyu yine ortalığı birbirine kattı! Tünelde havaya ateş açtılar

İstanbul'da sık sık rastlanan asker uğurlama konvoyundaki dehşet görüntülere bir yenisi daha eklendi. Beyoğlu'nda asker konvoyu yapanlar tüneli kapatıp, trafiği kitleyerek havaya ateş ettiler.

21.11.2019 10:39  Güncelleme: 12:14

Beyoğlu'nda asker uğurlamak için eğlence düzenleyen şehir magandaları, konvoy halinde girdikleri tüneli dakikalarca trafiğe kapattı. Tünelde meşaleler yakarak ve patinaj çekerek ortalığı dumana boğan magandalar, tabancalarla havaya defalarca rastgele ateş açtı. Mega kentin altına üstüne getiren şahıslar, o anları sosyal medyadan paylaştı. Polis magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Asker konvoyu yine ortalığı birbirine kattı! Tünelde havaya ateş açtılar

ASKER KONVOYUNDA DEHŞET ANLARI

İstanbul'da asker uğurlamak için bu kez Beyoğlu'nda ortaya çıkan şehir magandaları, yine dehşet saçtı. Asker eğlencesi adı altında, 3 Kasım Pazar günü akşam saatlerinde Beyoğlu İstiklal Mahallesi'nde motosiklet ve otomobillerle toplanan bir grup, konvoy halinde yola çıktı.

Asker konvoyu yine ortalığı birbirine kattı! Tünelde havaya ateş açtılar

Dörtlü sinyalleri yakan ve kornalara basarak gürültü çıkartan grup, Piyalepaşa Bulvarı üzerinden Piyalepaşa- Kağıthane Tüneline girdikten bir süre sonra tüneli trafiğe kapattı. Araçlarından inen magandalar meş'aleler yakarken, motosikletliler ise patinaj çekmeye başladı. Dakikalarca tüneli trafiğe kapatan ve abartı egzoz da kullanan magandalar ortalığı dumana boğdu.

TÜNELİ KAPATIP HAVAYA ATEŞ AÇTILAR

Dakikalar sonra şahıslar araçlarına binerek yoluna devam ederken, gruptaki bir motosikletli ise tek tekerlek üzerinde gitmeye başladı. Tünelden çıktıktan sonra Eyüpsultan'a doğru yönelen şehir magandalarından biri, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde seyrettikleri esnada tabancayla havaya defalarca rastgele ateş açtı.

Asker konvoyu yine ortalığı birbirine kattı! Tünelde havaya ateş açtılar

Araçlarının camlarından da sarkarak mutlak bir kazaya davetiye çıkaran magandalar ardından Alibeyköy'ün ara sokaklarına girdi. Mahalle arasında gruptaki bir magandanın motosikletle patinaj çekmesinin ardından askere gidecek olan şahıs, sözde eğlenceye katılan arkadaşlarına teşekkür etti. Mega kentte adeta terör estiren magandalar hem kendi hem de vatandaşların canını hiçe saydı. Dehşete düşüren o görüntüleri kaydeden magandalar bir de sosyal medyadan paylaştı.

POLİS HER YERDE ONLARI ARIYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, tabancayla ateş açarak vatandaşların canını tehlikeye atan, tünel kapatıp ve yol kesip trafiği tehlikeye sokan, çevreye rahatsızlık veren, trafikte abartı egzoz kullanan ve patinaj çeken o magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

Asker konvoyu yine ortalığı birbirine kattı! Tünelde havaya ateş açtılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Asker konvoyu yine ortalığı birbirine kattı! Tünelde havaya ateş açtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • tc: durum iyiye gitmiyor gençlik kimyasal 4 0 Yanıtla
  • 46: Sanki savaşa gidiyor hırbo. 4 0 Yanıtla
  • Neo: Bu kafayla askere gidersin dönemezsin mallllll 2 0 Yanıtla
  • maykıl : al plakalarını yaz beşbin araçları trafikten men et olsun bitsin 1 0 Yanıtla
  • Vatandaş. : Sakin olalım biraz Genclik 1 0 Yanıtla
  • öfkeli: altı ustu 6 ay askerlık yapcaklar bu neyın gosterışı neyın havası bızde zamanında askere gıttık adam gıbı gıttık adam gıbı geldık sesız sedasız gençlık bıtık gosterış merakı olmuş yazık bunlardan vatana asker zor olur 1 0 Yanıtla
  • vatandaş: aaaa olur mu hiç ceza polisi arıyorsun adam silahla havaya ateş ediyor diyorsun tamam hemen ilgileniyoruz diyorlar olayın olduğu yerle karakul arası da toplasan 200 metre yok hadi ekip yok ya çıksın polisin biri yürüme müdahale etsin yokkk ona da yok neden araba varken çıksınlar ki sıcak yerlerinden yazık be valla işini adam gibi yapanlara zaten kimse laf yapmaz yolda makas atarak gidenleri ara tamam diyorlar 20 kilometer yol gidiyoruz bir tane polis yol kesmiyor ilgilenmiyor çünkü rahatlarrrrrr 0 0 Yanıtla
  • Nasuh: Yakalandıkları yerde kafalarına birer el sıkın olay kapansın 0 0 Yanıtla

Advertisement