Polis 2 Yıl İz Sürdü, Kar Maskeli Cinayeti Aydınlattı - Son Dakika
3.Sayfa

Polis 2 Yıl İz Sürdü, Kar Maskeli Cinayeti Aydınlattı

Zonguldak'ta 2 yıl önce kar maskeli saldırganın direksiyon başındaki Murat Berber'i öldürmesiyle bağlantılı olduğu iddia edilen 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

22.05.2018 11:09  Güncelleme: 14:18

Zonguldak'ta 2 yıl önce işlenen cinayetteki sır perdesi aralanıyor. Kar maskeli bir saldırganın direksiyon başındaki Murat Berber'i öldürmesiyle bağlantılı olduğu iddia edilen 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü serbest bırakılırken, 2'si tutuklandı diğer 3'ünün ise sorgusu sürüyor.

DİREKSİYON BAŞINDA KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye göre olay 29 Haziran 2016 günü Çaycuma ilçesinde meydana geldi. 02.50 sıralarında 33 yaşındaki Murat Berber, arkadaşlarıyla sohbet ettikten sonra açık otoparka giderek aracına bindi. Bu sırada kar maskeli bir şüpheli, elindeki tabanca ile hızla olay yerine koşarak direksiyon başındaki Murat Berber'e kurşun yağdırdı.

Vücuduna 5 kurşun isabet eden Berber; ağır yaralanırken olayı gören arkadaşları durumu 112'ye haber verdi. Kar maskeli saldırgan ise hızla olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Polis 2 Yıl İz Sürdü, Kar Maskeli Cinayeti Aydınlattı
Olayda Murat Berber hayatını kaybetmişti.
Polis 2 Yıl İz Sürdü, Kar Maskeli Cinayeti Aydınlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis 2 Yıl İz Sürdü, Kar Maskeli Cinayeti Aydınlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • LAZCAZ: 3600 fazla çalışma mesai özlük hakkı. Gözünüze sokuyoruz ama hepsi deve kuşu gibi kafasını kuma gömüyo. Nereleri açıkta kalıyor peki. 0 0 Yanıtla

Advertisement