Özhaseki: Milletimiz Terör Örgütlerine Karşı Uyanık Olmalı (2) - Son Dakika
Güncel

Özhaseki: Milletimiz Terör Örgütlerine Karşı Uyanık Olmalı (2)

Özhaseki: Milletimiz Terör Örgütlerine Karşı Uyanık Olmalı (2)

BAKAN ÖZHASEKİ, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİN MEZARLARINI ZİYARET ETTİÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan polis memurları Kübra Doğanay ve Cennet Yiğit'in mezarlarını ziyaret etti.

11.07.2017 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAKAN ÖZHASEKİ, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİN MEZARLARINI ZİYARET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan polis memurları Kübra Doğanay ve Cennet Yiğit'in mezarlarını ziyaret etti.

Özhaseki, ilk olarak Bünyan İlçesinde, 15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit'in mezarını ziyaret etti. Ardından şehit Yiğit'in babası Yahya Kemal Yiğit'in evini ziyarette bulunan Bakan Özhaseki, ailenin acısını paylaştı.

Bakan Özhaseki ve beraberindekiler ardından Yeşilhisar İlçesine giderek 15 Temmuz'da şehit olan Kübra Doğanay'ın mezarını ziyaret ederek, kabrine karanfil bıraktı. Mezarlıkta okunan duaların ardından Bakan Özhaseki, şehit Doğanay'ın babası Harun ile annesi Hikmet Doğanay'ın evine ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerin ardından program sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özhaseki: Milletimiz Terör Örgütlerine Karşı Uyanık Olmalı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement