Paralel Yapı"Nın Telefon Dinleme İddiası - Son Dakika
Güncel

Paralel Yapı"Nın Telefon Dinleme İddiası

MHP Kocaeli Milletvekili Türkkan: "Telefonumu dinleyenler adına sevindim. İçtimai hayatta onlara katkı olabilecek birşeyler öğrenmişlerdir diye düşünüyorum.

18.03.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan, "Paralel yapı"nın telefon dinleme iddialarına ilişkin, "Telefonumu dinleyenler adına sevindim. İçtimai hayatta onlara katkı olabilecek birşeyler öğrenmişlerdir diye düşünüyorum. Ne mutlu bize"

Türkan, yaptığı açıklamada, telefonunun dinlendiğini gazetelerden öğrendiğini söyledi.

Kendilerini dinleyenler adına sevindiğini ifade eden Türkan, "İçtimai hayatta onlara katkı olabilecek birşeyler öğrenmişlerdir diye düşünüyorum. Ne mutlu bize" diye konuştu.

"Dinlenildiği zaman şikayetçi olanlar, bir zamanlar milletin yatak odalarının kapılarında pusuya yatmış olanlardı" diyen Türkan, konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunmayı henüz düşünmediğini kaydetti.

"Gerekirse dava açacağız"

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü de telefonunun MHP ilçe Başkanı ve İl Sekreteri olarak görev yaptığı 2001 yılında dinlendiğini anlatarak, dinlenildiğini bile bile çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

"Devlete ve kurumlarına zarar verecek bir görüşmemiz olmadığından, sıkıntıya sokacak bir durumumuz yok. Kimseden korkumuz yok. Beni dinlemeye devam edebilirler" diyen Ünlü, bir çok arkadaşının dinlendiğini bildiğini ifade etti.

Ünlü, telefonunun dinlendiğini arkardaşlarından öğrendiğini dile getirerek, "Yeni bilgilendiğim için avukat arkadaşlarımla biraraya gelerek, konunun hukuki boytunu görüşeceğim. MHP Genel Merkezimize de sorarak, değerlendirmesini yapacağız. MHP Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan'ı da dinlenmiş. Kimler tarafından dinlendik, hangi maksatla dinlendik, bunları sorgulayıp, hakkımızı arayacağız. Gerekirse savcılığıa suç duyurunda bulunup, dava da açacağız.. Oturup, bir karar vereceğiz" şeklinde konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Paralel Yapı'Nın Telefon Dinleme İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement