"PARAMPARÇA" Reytinglerde Yine İlk Sırada - Son Dakika
Güncel

"PARAMPARÇA" Reytinglerde Yine İlk Sırada

"Paramparça", her hafta olduğu gibi Pazartesi günü yayınlanan 22. bölümüyle de reytinglerdeki birincilik sırasını kimseye kaptırmadı.

28.04.2015 13:17

TÜM KİŞİLER VE ABC 1'DE BİRİNCİ

Paramparça; TNS ölçümlerine göre ABC 1 kategorisinde 10.05 reyting 22.32 izlenme payı, tüm kişilerde ise yüzde 9.04 reyting ve yüzde 21.38 izlenme payı ile yine tüm Türkiye'yi ekrana kilitlemeyi başardı. AB kategorisinde ise Paramparça, 7.66 reyting 18.47 izlenme payı aldı.

CİHAN VE GÜLSEREN'İN ROMANTİK DAKİKALARI

Tuzağına düştüğü Alev'in yalanının ortaya çıkarmak için uğraşan Cihan, Gülseren'e romantik bir konuşma yaparak bütün izleyicileri ekran başına topladı.

FİNAL SAHNESİNDE NEFESLER TUTULDU

Paramparça'nın 22. Bölüm final sahnesi en can alıcı sahneydi. Kızını özleyen ve okul çıkışı Hazal'ı görmeye giden Gülseren, Hazal tarafından terslendi. Birlikte aynı taksiye binen Gülseren ve Hazal yanlış bir şöföre denk geldi. Telefonla sinirli bir şekilde konuşan aynı anda araba kullanan taksi şöförünün bir anda hız sınırını aşması direksiyon kontrolünü kaybetmesine neden oldu. Anne-kızın, taksi şöförüyle inşaat halindeki bir çukur alana düşmesi ise izleyenlere "Peki bundan sonra ne olacak?"dedirtti.

PARAMPARÇA 4 DALDA ADAY

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği ve yayınlandığı günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça'nın soundtrack'i 'Su Gibi Gözlerin', 21. Kral Türkiye Müzik Ödülleri'nde 4 dalda aday adayı gösterildi.

PARAMARÇA 4 FARKLI KATEGORİDE YARIŞACAK

Sözlerini İntizar'ın yazdığı ve seslendirdiği, müziğini Ayşe Önder'in yaptığı 'Su Gibi Gözlerin'de dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da dizinin ve klibin yönetmeni Cevdet Mercan'a ait olan şiire sesiyle can verdi. 'Su Gibi Gözlerin', 'En İyi Dizi Müziği', 'En İyi Şarkı', 'En İyi Kadın Sanatçı' ve 'En İyi Klip' dallarında aday olmak için ön oylamaya sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'PARAMPARÇA' Reytinglerde Yine İlk Sırada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement