Parker yenilenen yüzüyle kalemseverlerle buluştu - Son Dakika
Güncel

Parker yenilenen yüzüyle kalemseverlerle buluştu

Parker yenilenen yüzüyle kalemseverlerle buluştu

Parker'ın Duofold'dan Jotter modeline kadar tümüyle yenilenen modelleri deneyenlerden tam not aldı Prestij kalem sektörünün köklü markası Parker, yenilenen yüzüyle kalemseverlerle buluştu.

13.05.2017 08:32

İstanbul Ümraniye'de yer alan Buyaka AVM'deki Barker's Pen Shop'ta, 9 Mayıs'ta gerçekleşen tanıtım toplantısına, kendisi de bir kalem tutkunu olan Ahmet Hakan ve Mürekkep Balığı dergisi okuyucularının yanı sıra pek çok kalemsever katıldı. Toplantıda katılımcılar, Kraliyet armasına sahip Parker'ın Duofold'dan Jotter modeline kadar tümüyle yenilenen, birbirinden canlı renk ve tasarıma sahip kalemlerini deneme fırsatı buldu. İş, sanat ve medya dünyasından isimlerin bizzat deneyimlediği Parker kalemler, katılımcılardan tam not aldı.

Duofold : Parker mirasının bir simgesi

Parker'ın zengin mirasının en özgün kalemi olan Duofold, 1921'den beri mükemmelliğin sembolü olarak kabul ediliyor. Parker'ın üstün nitelikli el ustalığı taahhüdü doğrultusunda Duofold'un her ayrıntısı dikkatle düşünüldü ve üretildi.
Parker Premier: Etkileyici prestji, modern tasarım

Profesyonel ve prestijli Parker Premier, Parker ustalığının mirası ile üretilmiş zarif ve modern bir tasarıma sahip. Parker Premier, ince düşünülmüş detayları ve 18 ayar som altın ucu ile her dokunuşta olağanüstü bir yazım deneyimi için yüksek hassaslık ve konfor sağlıyor.

Sonnet: Şıklığın değişmeyen sembolü

Son derece zarif bir tarzın klasik bir dışa vurumu olan Sonnet, Parker'ın zarafet sembolü olarak dikkat çekiyor. Büyüleyici Cisele modeli de dahil olmak üzere zengin seçenekleriyle her bir detayın ince düşünüldüğü bu kalemler, yazım deneyimine seçkinlik katmak üzere itinayla tasarlandı.

Parker Ingenuity: Şık yazı kalemlerinde yeni nesil

Çığır açan yeniliklerle cesur tasarımı bir araya getiren Parker Ingenuity, Parker'ın şık kalem kategorisindeki yeni nesil bir modeli. Parker Ingenuity, patentli 5TH teknolojisini kullanarak, yazan kişinin el yazısının şekline uyum sağlarken, zahmetsizce kayıp giden yumuşak bir yazı deneyimi sunuyor.

Urban: Farklı bir tarz, dikkat çekici performans

Göz alıcı Urban, Parker'ın asırlık geleneğini yeni ve dinamik ufuklara taşıyor. Eşsiz kavisli tasarımı ve gövde kaplama çeşitleriyle kalem tutkunlarının kişisel tarzını tamamlamak ve her bir sözcüğün ardındaki güveni yansıtmak için üretildi.

Parker IM: Profesyonel ve güvenilir

Sınırsız potansiyele sahip ideal bir ortak olan Parker IM, aynı zamanda hem şık hem gösterişli hem de tanınan bir model. Dayanıklı paslanmaz çelik ucu ve Parker mirasını yansıtan detayları ile Parker IM, Kalem severlerin her zaman güvenebileceği bir yazım deneyimi sunmak üzere incelikle tasarlandı.

Jotter: Değişmeyen bir ikon

Girdiği ortamlarda anında fark edilen Jotter, 60 yıldır gerçek bir tasarım ikonu olarak anılıyor. En çok tercih edilen renklere ve kendine has bir tasarıma sahip olan Parker Jotter, kendine özgü açma kapama sesiyle bile tanınan en popüler model.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Parker yenilenen yüzüyle kalemseverlerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement