Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu - Son Dakika
Teknoloji

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

Valve, popüler oyun platformu Steam üzerinde hem ücretli hem de ücretsiz olan oldukça başarılı yapımlara ev sahipliği yapıyor.

31.08.2017 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valve, popüler oyun platformu Steam üzerinde hem ücretli hem de ücretsiz olan oldukça başarılı yapımlara ev sahipliği yapıyor. Peki, PC için ücretsiz olarak sunulan en popüler 6 oyun hangileri?

Ücretsiz ve popüler Steam oyunları

İşte, tek bir kuruş harcamadan indirip oynayabileceğiniz harika Steam oyunları.

DOTA 2

Starcraft için bir oyun modu olarak hayata geçen DOTA, Devasa Çevrimiçi Savaş Alanı ya da bilinen kısa adıyla MOBA türünün temellerini attı. Steam tarafından yayınlanan ve desteklenen DOTA 2 ise tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor. Birçok şampiyon seçeneği ve savaş alanı bulunan oyunda takım arkadaşlarınızla birlikte, yeteneklerinizi koridorlarda konuşturarak düşmanın kalesini yok etmeye çalışıyorsunuz.

>DOTA 2 indir (Steam)

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

{pagebreakPath of Exile

Aksiyon ve macera türündeki Path of Exile, Diablo serisinden ciddi anlamda esinlenmiş bir yapım. Derin karakter özelleştirme özellikleri sunulan oyunda, yüzlerce yetenek bulunuyor ve her biri karakterinizin performansına ciddi anlamda etki ediyor. Karanlık fantezi dünyası içerinde geçen oynaması ücretsiz bu oyunu mutlaka en azından bir kez denemenizi öneriyoruz.

>Path of Exile indir (Steam)

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

{pagebreakSMITE

Tanrıların çevrimiçi savaş meydanı SMITE, milyonlarca oyuncunun kıran kırana mücadele etmesine olanak sağlıyor. Yoğun aksiyon ve riayetsiz mitolojiye sahip oyun yine MOBA türünde ancak diğer popüler olanlara göre farklılıklar sunuyor. Üçüncü kişi kamerasından oynadığınız oyunda bir anda kendinizi etrafınız sarılmış olarak bulabilirsiniz. Yani gözünüzü açık tutun!

>SMITE indir (Steam)

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

{pagebreakTeam Fortress 2

Her biri çeşitli taktik yeteneklere ve kişiliğe sahip 9 farklı sınıf sunulan Team Fortress 2 harika oyun modları, haritaları, ekipmanları ve daha fazlasıyla Steam"deki en popüler yapımlardan birisi. 10 yaşında olmasına rağmen bir türlü eskimeyen oyun, her gün binlerce kişi tarafından oynanmaya devam ediyor.

>Team Fortress 2 indir (Steam)

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

{pagebreakEVE Online

Tarihi evrenindeki oyuncular tarafından yazılan EVE Online harika bir devasa çok oyunculu rol yapma oyunu. On binlerce oyuncusu bulunan ve evreni sürekli olarak genişleyen EVE Online"da uzay geminizle yapabileceğiniz bir dolu olanak sunuluyor. İster maden toplayın ister savaşın ya da ticarete atılın. Bu oyun kesinlikle bağımlılık yapıyor.

>EVE Online indir (Steam)

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

{pagebreakPlanetside 2

Devrimsel, devasa boyuttaki savaşta mücadele etmeye hazır mısınız? Planetside 2 oyununda birinci kişi kamerasından asker olarak veya hava ya da kara araçları ile düşmanınızı ortadan kaldırmanız ve belirli noktaları ele geçirmeniz gerekiyor. Battlefield ve Battlefront gibi oyunları seviyorsanız Planetside 2 de tam size göre.

>Planetside 2 indir (Steam)

Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu

>

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Pc İçin Ücretsiz En İyi 6 Steam Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement