Pedasa Festivali Öncesi Bodrum'da Denetim Sıklaştı - Son Dakika
Güncel

Pedasa Festivali Öncesi Bodrum'da Denetim Sıklaştı

Pedasa Festivali Öncesi Bodrum\'da Denetim Sıklaştı

Bodrum'da bugün turizm sezonu açılışıyla başlayacak Pedasa Festivali öncesi, kentte güvenlik güçleri denetimleri sıklaştırdı.

15.04.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da bugün turizm sezonu açılışıyla başlayacak Pedasa Festivali öncesi, kentte güvenlik güçleri  denetimleri sıklaştırdı.

Bodrum'da üç gün sürecek Pedasa Festivali öncesi, ilçede yoğun güvenlik önlemlerinin alınması dikkati çekti. Bodrum'un girişindeki Yokuşbaşı Mevkisi'nde uygulama noktası oluşturan polis, şüpheli araçları durdurarak aradı. İhbar üzerine durdurulan bir araçtaki tüm eşyalar indirildi. Araçtaki 5 kişiyle birlikte otomobil, eğitimli köpeklerle arandı. Jandarmanın da kendi bölgesinde arama ve yol kontrollerini artırıldığı izlendi. Ayrıca sezon öncesinde kentin girişindeki MOBESE kameralarına yenilerinin eklendiği belirtildi.

VALİ BAŞKANLIĞINDA ASAYİŞ TOPLANTISI

Turizm açılış etkinliklerine katılmak üzere bu sabah ilçeye gelen Muğla Valisi Amir Çiçek, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ı ziyaret etti. Ardından Vali Çiçek emniyet, sahil güvenlik ve jandarma komutanlarının katıldığı asayiş toplantısına başkanlık yaptı. Vali Çiçek, "Turizm sezonunun bugün Bodrum'da açılışını yapacağız. Beklentilerimiz her zaman yüksek. İlimiz ve ilçelerimize ziyarete gelen misafirlerimizi en iyi, en huzurlu biçimde ağırlamak için her türlü güvenlik önlem ve tedbirini aldık, almaya devam ediyoruz" dedi.

Vali Çiçek, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan bugün saat 15.00'te Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon ile İskele Meydanı'nda düzenlenen turizm sezonu açtı.

- Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pedasa Festivali Öncesi Bodrum'da Denetim Sıklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement