Pepee ve Disney Cars Trump Towers Mall'da - Son Dakika
Güncel

Pepee ve Disney Cars Trump Towers Mall'da

Pepee ve Disney Cars Trump Towers Mall\'da

Trump Towes Mall, bu yıl çocuk misafirlerine unutamayacakları bir sömestr deneyimi yaşatıyor.

22.01.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sadece çocuklar için tasarlanarak kendilerini özel hissetmelerini sağlayan, çok geniş bir alanda her detayın düşünüldüğü "Çocuk Katı" ile bir ilke imza atan Trump Towes Mall, bu yıl çocuk misafirlerine unutamayacakları bir sömestir deneyimi yaşatıyor.

Disney'in Avrupa'daki tek lisanslı tiyatrosu Trump Kültür ve Gösteri Merkezi dünyaca ünlü showlara ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, "Çocuk Katı"nda çocuklara festival tadında etkinlikler sunuyor.

26 Ocak -13 Şubat tarihleri arasında Trump Towers Mall'u ziyaret edecek çocukları dünyaca ünlü Gazillion Bubble Show, gösterileri harikalar yaratan illüzyonist Jason Andrews, çocukların sevgilisi Pepee, sergilendiği her ülkede büyük yankı uyandıran Köpekbalığı Dünyası Sergisi, Alex Eğlence Sanatı Atölyesi, Satranç Turnuvası, Yamaha Ritm Atölyesi ve Türk Beyin Takımı Çocuk Atölyeleri bekliyor olacak. Özellikle erkek çocukların izlemeye doyamadığı Cars filminin etkinlikleri sömestirin neşesine neşe katacak. Tüm etkinliklerin yanı sıra, müzikli kuklalar, jonglörler ve pek çok sürpriz Trump Towers Mall'da çocukları bekliyor olacak. Çocuklar kadar ailelerin de fenomeni olan Pepee, sömestir festivalinde.

Pepee, en sevilen şarkıları ve oyunları ile Trump Towers Mall'da sömestir'in coşkusunu çocuklarla paylaşıyor. Hayatımıza girdiği günden beri hem miniklerin, hem de ailelerinin fenomeni haline gelen Pepee,27-28 Ocak tarihlerinde çocuklarla birlikte şarkılar söyleyip,dans edecek.

Disney Cars Şimşek McQueen macerası Trump Towers Mall'da

Şimşek McQueen, Sally ve Mater sömestir macerası için yola çıkıyor. Çocukların cana yakın dostları 8-9-10 Şubat tarihlerinde Trump Towers Mall'da çocuklarla buluşuyorlar. Disney Cars etkinliklerinde, Cars 1 ve Cars 2 film gösterimi, direksiyonlu orijinal play station oyunları,kumandalı araba yarışları, duvar boyama, oyun hamurları, boyama setleri ve Ligthning McQueen Out'un önünde fotoğraf çekimi gibi birçok özel etkinliklerle çocuklar eğlenceye doyuyorlar.

Sömestir tatilinde Trump Towers Mall'da festival tadında gerçekleşecek diğer aktiviteler,

19– 27 Ocak, Uluslararası Şampiyon İllüzyonist ve Showman Jason Andrews

26Ocak, ALEX Eğlence Sanatı

31Ocak-10 Şubat Ocak, Sihirli Baloncuklar Gazillion Bubble Show

2-3 Şubat, Minikler Satranç Turnuvası (Satranca İlk Adım Çalışması, 2-3 Şubat saat 11.00 gerçekleşirken, aynı tarihlerde Minikler Satranç Turnuvası, saat 11.00-17.30 arasında gerçekleşiyor. Kayıt olmak için son katılım tarihi 30 Ocak.

4-5 Şubat, Yamaha Ritm Etkinlikleri

6-7 Şubat, Türk Beyin Takımı Çocuk Atölyeleri - Akıl Oyunları

Ve her gün gerçekleşecek jonglör, yüz boyama gibi sürpriz etkinlikler, Trump Towers Mall'ın küçük ziyaretçilerini bekliyor.

Trump Towers Mall'da ziyaretçilerine merhaba dediği günden itibaren büyük ilgiyle karşılanan "Köpekbalığı Dünyası Sergisi"

Şubat ayı sonuna kadar ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pepee ve Disney Cars Trump Towers Mall'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement