Polis Kovalamacasında Pencereden Bakan Kadın Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Polis Kovalamacasında Pencereden Bakan Kadın Vuruldu

Polis Kovalamacasında Pencereden Bakan Kadın Vuruldu

Gaziosmanpaşa'da polis ile hırsızlar arasındaki kovalamaca sırasında pencereden bakan Neriman Adaoğlu, kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşunla yaralandı.

27.01.2012 02:24

Gaziosmanpaşa'da polis ile hırsızlar arasındaki kovalamaca sırasında pencereden bakan Neriman Adaoğlu, kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşunla yaralandı. Bir polis memuru da kovalamaca sırasında düşerek yaralandı.

Olay, Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi'nde devriye görevi yapan polisler tarafından saat 21.00 sıralarında Eyüp Yeşilpınar'da bir inşaattan malzeme çalan kişilerin plakası olmayan panelvan tipi minibüsle kaçtığını bilgisini alması üzerine başladı. Polisler aracı bulmak için cadde ve sokaklarda uygulama yapmaya başladı. Şüphe üzerine içinde 4 kişi olan panelvanı durdurmak istedi. Plakaları olmayan çalıntı olduğu fark edilen aracı polis şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Bir süre sonra durdurulan araçtaki 4 kişi, yaya olarak kaçmaya başladı.

PENCEREDEN BAKAN BİR KADIN YAKALANDI

Bir sokağa giren ve iddiaya göre havaya ateş açan şüphelilere polis de ateşle karşılık verdi. Bu sırada oturduğu dördüncü kattaki evinin penceresinden silah sesleri üzerine balkonuna çıkan 26 yaşındaki bir çocuk annesi Neriman Adaoğlu, sol elmacık kemiğine isabet eden kurşunla yaralandı. Yakınları tarafından Gaziosmanpaşa Özel Şafak Hastanesi'ne kaldırılan Adaoğlu, burada ilk müdahalesinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Adaoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kovalamaca sırasında düşerek yaralanan bir polis memuru da kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Özel Şafak Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

4 ŞÜPHELİ UZUN KOVALAMACA SONUCUNDA YAKALANDI

Polis, kovalamacanın ardından 4 şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Bu sırada yaralanan kadının yakınları polisin elindeki şüphelilere saldırdı. Yakalanan 4 kişinin hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu, panelvan minibüsten çalıntı inşaat malzemesinin çıktığı belirtildi.

Polis yetkilileri, kadının yaralanmasına neden olan kurşunun kimin silahından çıktığının araştırıldığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

AİLENİN "ARKA SOKAKLAR" HEYECANI

Kovalamaca anlarını evlerinin penceresinden seyreden bir aile amatör bir kamerayla kayda girdi. Kamera kayıttayken evde bir kızın bir televizyon kanalında yayınlanan bir polis dizisine vurgu yaparak; "Çok heyecanlı "Arka Sokaklar"da gibiyim" demesi dikkat çekerken, şüphelilerin yakalanması evdeki konuşmalardan anlaşılıyor. Görüntülerde minibüsün etrafındaki kalabalık polis ekipleri görünüyor. Polis ekiplerinin yakaladıkları bazı şüphelileri polis araçlarına koymaları da görüntülerde yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Kovalamacasında Pencereden Bakan Kadın Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement