Utandıran anlar! Polis ve bekçinin tekme tokat kavgası güvenlik kamerasında - Son Dakika
3. Sayfa

Utandıran anlar! Polis ve bekçinin tekme tokat kavgası güvenlik kamerasında

Şırnak'ta bilinmeyen bir sebepten dolayı polis ile bekçi arasında tartışma çıktı. Yumruklu kavgaya karışan bekçi ve polis görevden uzaklaştırılırken, utandıran anlar güvenlik kamerası ile kayıt altına alındı.

01.09.2020 12:16  Güncelleme: 13:46

Şırnak'ta yaşanan olayda polis ve bekçi henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşadı. Bekçi, polisi uzaklaştırmak isteyince polis silahını yere atarak bekçiye saldırdı. Maske ya da nöbet nedeniyle çıktığı tahmin edilen kavga, kameralar tarafından anbean kaydedildi. Kavga eden bekçi ve polis, görevden uzaklaştırıldı.

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan anlarda, sinirlenen polisin silahını yere atarak tekme tokat bekçiye vurmaya başladığı görülüyor. Nöbet sırası ya da maske takma yüzünden çıktığı tahmin edilen kavga, bekçinin de karşılık vermesiyle büyüdü. SHOW Haber'de yayınlanan görüntülerde bekçi ve polisin yumruklaştığı anlar, kavgayı fark eden kadın bekçinin arkadaşlarını çağırması ile sona erdi.

POLİS VE BEKÇİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Kavganın ardından Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü'nce başlatılan incelemede, kavgaya karışan polis ve bekçi görevlerinden uzaklaştırıldı.

Utandıran anlar! Polis ve bekçinin tekme tokat kavgası güvenlik kamerasında

Son Dakika 3. Sayfa Utandıran anlar! Polis ve bekçinin tekme tokat kavgası güvenlik kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (183)

  • hıghlander: Bu videoyu hangi eşşek oğlu eşşek internete atmış ,emniyet bulsun şu çaşıtı. 8 19 Yanıtla
    m.ç: senin sorunun ne aslan 5 3 Led Lamba: Sen ne diyorsun highlander katıroğlu 1 0 kemal çelebi: video atılsa ne atılmasa ne asıl soruyu sormayı unutmuşsun.. bu iki insan kader arkadaşı olması lazım.. silah arkadaşı demek yoldaş demektir.. birbirine can teslim eden demektir.. emniyet amiri aile reisi gibi tüm personeliyle ilgilenmlidir.. problem kavgaya donusmeden çözmelidir.. sadece emir vererek emniyet müdürlüğü yapılmaz.. bence bu kavganın asıl sorumlusu kurum amiridir.senin sorununa gelince hergün bir sürü kavga cinayet ve kaza anları internete atılıyor oyle büyütülecek bişey değil. 1 0
  • TC : Polis haksiz burda 10 15 Yanıtla
    Atakan: Nerden biliyorsun. polisi tahrik eden konuşmalar olamaz mi..bekçi ilk hamleyi yapıyor darbe vurur gibi iteklemeleri var 3 2
  • berlinli: PEKCİLERİN BİR TARAFI KALKMIS 17 7 Yanıtla
    Patron: O da sanamı battı? 1 7
  • Mahir : liyakat olmazsa olacağı budur balık baştan kokar 18 6 Yanıtla
  • Aferin: polisin eline sağlık.Bekcilerin havalarindan gecilmiyo 14 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement