Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel - Son Dakika
Emlak

Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel

Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel

Bir karavan sahibi olmak, istediğiniz yerde duraklayıp istediğiniz zaman yola koyulmak, geceleri kalacak otel aramadan, oda ücreti ödemeden beğendiğiniz yerde uyuyabilmek sizin de hayaliniz olabilir. Karavan fiyatları, park sorunu, tatil süresi gibi pek çok faktör bu hayalin gerçeğe dönüşmesini engeller. Peki, bu işin bir alternatifi yok mu sizce? Çadır gibi kurması uzun zaman almayan, farklı işlevleri olan, hazır ve temiz bir alternatif? Evet, artık var, Hitch Hotel! Hitch Hotel aslında portatif bir gezi ekipmanı. Kapalı konumdayken bir eşya

17.07.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir karavan sahibi olmak, istediğiniz yerde duraklayıp istediğiniz zaman yola koyulmak, geceleri kalacak otel aramadan, oda ücreti ödemeden beğendiğiniz yerde uyuyabilmek sizin de hayaliniz olabilir. Karavan fiyatları, park sorunu, tatil süresi gibi pek çok faktör bu hayalin gerçeğe dönüşmesini engeller.

Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel

Peki, bu işin bir alternatifi yok mu sizce? Çadır gibi kurması uzun zaman almayan, farklı işlevleri olan, hazır ve temiz bir alternatif? Evet, artık var, Hitch Hotel! Hitch Hotel aslında portatif bir gezi ekipmanı. Kapalı konumdayken bir eşya saklama deposu veya bagaj olarak kullanılır. Bisikletler, balıkçılık ekipmanları, valizler, deniz eşyaları veya aklınıza ne gelirse saklamanız için ekstra bir alan. Açıkken ise üzerine 3 kişinin yatabileceği kadar geniş bir yatak.

Dünyanın ilk genişletilebilir tekerleksiz treyleri

Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel

Hitch Hotel, dünyanın ilk genişletilebilir tekerleksiz treyleri olup T6 alüminyum çerçeve ve hafif cam elyaftan üretilir. Kapalı pozisyonda 1,7 metreküplük hacmiyle bir kutu biçimindedir. Yarış teknesi teknolojisi kullanılarak fiberglas malzemeden kaplanmış olup su ve UV geçirmez özelliktedir. Römork bağlantısı ile her araca uyar. Kendi ağırlığı 108,86 kg'dır. Alttan uzanan ve yere dayanan 4 adet çiftli bacağa sahiptir. En büyük kutu içine geçen iki küçük kutunun açılmasıyla büyük hacmine kavuşur. Adeta çocukluğumuzun akordeon bardaklarını hatırlatan bir tasarımı vardır. Tam olarak açıldığında hacmi 3,82 metreküptür ve 158 kiloluk ağırlığı taşıyabilir.

Hitch Hotel'in avantajları

Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel

Hitch Hotel'i tercih etmek için pek çok sebep sayılabilir. Bir karavana nazaran daha az maliyetlidir. Aracın arkasına takılan tekerlekli römorklar gibi sürüş problemi yaratmaz. Yoldayken sürekli arkanızı kontrol etmeniz, savrulup savrulmadığını denetlemeniz gerekmez. Üst lambaları ile kendini görünür kılar. Kapalı haldeyken eşya depolamanıza olanak sağlarken açık haldeyken de konaklamanıza yardımcı olur, multifonksiyoneldir.

Çadırda yaşanılan olumsuzluklar Hitch Hotel'de yaşanmaz. Toprağın neminden rahatsız olmazsınız, yağmurda ıslanma veya yerden su alma riski yoktur, zemine oturmadığı için böcek veya sürüngen sorunu yaşamazsınız. Kurulumu uzun saatler ve fazla emek gerektirmez, direkt açıp kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. İki penceresi ve bir çatı menfezi ile dışarıyı görmenize imkan verir, iç hacmi ferahtır.

Taşınabilir oteliniz her yerde yanınızda

Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel

İster hafta sonu için çocuklarınızla birlikte ormanda kamp yapın isterseniz de deniz kenarında eğlenin, Hitch Hotel daima yanınızda olacaktır. En güzel manzaraya karşı uyuyup gün doğumunu yerinizden seyredebilir, kumsaldan ayrılmadan dalgaların sesini dinleyerek geceyi geçirebilirsiniz.

Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel

Tasarımcıları Geoff Patterson ve Gil Goren, Hitch Hotel için Kickstarter kampanyası yürütüyor. Hitch Hotel gelecekte geliştirilmesi planlanan su deposu, klima gibi ekstra özellikleriyle yine karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Portatif Gezici Otel: Hitch Hotel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement