Premier Lig ve Bundesliga'da zirve mücadelesi TV+'ta - Son Dakika
Ekonomi

Premier Lig ve Bundesliga'da zirve mücadelesi TV+'ta

Premier Lig ve Bundesliga\'da zirve mücadelesi TV+\'ta

İngiltere Premier Lig ve Almanya Bundesliga'da heyecan TV+ ekranlarında sürüyor.

05.11.2020 13:07  Güncelleme: 15:05

İngiltere Premier Lig ve Almanya Bundesliga'da heyecan TV+ ekranlarında sürüyor. Premier Lig'de haftanın maçında zirveden kopmak istemeyen Manchester City, evinde lider Liverpool'u konuk edecek. 8 Kasım Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Bundesliga'da ise 7 Kasım Cumartesi saat 20: 30'da, Borussia Dortmund, lider Bayern Münih'i ağırlayacak. Her iki zirve mücadeleci TV+'tan canlı yayınlanacak

TV+, birbirinden heyecanlı maçları futbolseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Avrupa'nın en değerli futbol ligi olarak değerlendirilen İngiltere Premier Ligi ve Almanya Bundesliga'nın zirve mücadeleleri TV +'tan izleyebilecek.

MANCHESTER CİTY ZİRVEDEN KOPMAK İSTEMİYORİngiltere Premier Lig'de 1 maçı eksik olan Manchester City, son şampiyon ve 7 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan Liverpool'u ağırlayacak. 8 Kasım Pazar günü oynanacak maçın tüm heyecanı S Sport ile TV+ 77'nci kanalda sporseverlerle buluşacak. Zorlu karşılaşma saat 19.30'da başlayacak.BUNDESLİGA'DA LİDERLİK KAPIŞMASIAlmanya Bundesliga'da da lider ve takipçisi TV+'ta kozalarını paylaşacak. Son haftayı mağlubiyetle kapatan iki ekipten 15 puanlı Borrusia Dortmund, aynı puana sahip Bayern Münih'i evinde ağırlayacak. 7 Kasım Cumartesi günü oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşma S Sport2 ile TV+ 78'inci kanaldan canlı yayınlanacak.MOTOGP AVRUPA GP'Sİ TV+ EKRANLARINDA KOŞULACAKMotor sporlarının en önemli şampiyonalarından biri olarak kabul edilen MotoGP'de de mücadele TV+ ekranlarında yaşanacak. İspanya'nın Valencia kentindeki Ricardo Tormo Pisti'nde gerçekleştirilecek ve milli motosikletçi Deniz Öncü'nün de Moto3 sınıfında yarışacağı şampiyonanın tüm yarışları 8 Kasım Pazar günü TV+ ekranlarında olacak.


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Premier Lig ve Bundesliga'da zirve mücadelesi TV+'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement