Pres makinesine başını sokarak intihar etti - Son Dakika
3. Sayfa

Pres makinesine başını sokarak intihar etti

Pres makinesine başını sokarak intihar etti

Denizli Merkezefendi'de paslanmaz metal ürünlerin yapıldığı iş yerinde çalışan bir işçi başını pres makinesine sokarak feci şekilde intihar etti.

21.08.2020 14:31  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde paslanmaz metal ürünlerinin yapıldığı iş yerinde çalışan Bahattin A.'nın (44), başı pres makinesine sıkışmış, cansız bedeni bulundu. İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, Bahattin A.'nın intihar ettiğini belirledi.

Sümer Mahallesi'nde paslanmaz metal ürünlerin imalatını yapan iş yerinde çalışan Bahattin A.'nın dün gece eve gitmemesi üzerine ailesi polise kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine arama çalışmalarına başlayan polis, bu sabah Bahattin A.'nın çalıştığı Sanayi Sitesi'ndeki iş yerine gitti.

POLİS, BAŞI PRES MAKİNESİNE SIKIŞMIŞ CANSIZ BEDENİ BULDU

Kapının açık olduğunu fark eden ekipler, içeri girdiklerinde Bahattin A.'nın, başı pres makinesine sıkışmış cansız bedeniyle karşılaştı. İş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen polis, Bahattin A.'nın başını pres makinesine sokarak, intihar ettiğini belirledi.

Yapılan incelemenin ardından Bahattin A.'nın cenazesi otopsi için ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Polis, intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Pres makinesine başını sokarak intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • GAKGOŞ: BEN ŞÖYLE YORUMLADIM KAZA SÜSÜ VERİRSEM FİRMA EŞİME AİLEME PARA YARDIMINDA BULUNUR BEN ÖLÜRÜM AMA AİLEM RAHAT EDER DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜR AMA NE YAZIK Kİ KAMERALARI HESABA KATMAMIŞ OLUP AİLESİ PARA ALAMAYACAK VE KENDİSİ BOŞU BOŞUNA ÖLMÜŞ OLDU ALLAH RAHMET ETSİN NE DİYELİM 4 42 Yanıtla
    çulsuz: neden öyle düşünüyon yoksa hak yiyen işverenlerdenmisin 11 1 oğuzhan : gakgoş sen çok biliyorsun senden iyi senarist olur ulan ölmüş adamın arkasından öyle konuşma 0 0 tunç06: BU NE BİÇİM YORUM ... 0 0 Bitik: Keşke bu saçma yorumunu kendine saklasaydın okuduğum gözlerime yazık oldu... Allahim ailesine sabir versin kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez kim bilir ne derdi vardı... 0 0 İşine bak: Sen git önce kendine bi don al, fikir akıl merhamet çulsuzu seni. 0 0
  • GRİP: ALLAH RAHMET EYLESİN İNŞALLAH.. BENİMDE SONUM BU ADAMGİBİ OLACAK GALİBA:(( 1 24 Yanıtla
    kesintisiz: kardeş sen bu hadsize bakma intihar çözüm değil ahiretini yakma dünyadaki hiç bir sıkıntı için ölmeye değmez 29 0 Her yerde sen : Ne halin varsa gör bıktırdın artık 2 10
  • Ben: Yazık ya kim bilir ne derdi vardi 22 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement