Profilo Alışveriş Merkezi'nde İndirim Karnavalı - Son Dakika
Güncel

Profilo Alışveriş Merkezi'nde İndirim Karnavalı

Profilo AVM'nin seçkin ve anlaşmalı mağazalarında geçerli olan kampanyaya 100'den fazla ulusal ve uluslararası marka katılıyor.

22.11.2011 15:30

Şehrin kalbinde alışverişin, sanatın ve eğlencenin yıllardır değişmeyen adresi Profilo AVM, Groupon ŞehirFırsatı işbirliği ile 21 Kasım - 03 Aralık tarihleri arasında karnaval havasında bir kampanya düzenliyor.

Profilo AVM çatısı altında yer alan anlaşmalı mağazalara ait alışveriş çekleri minimum %50 indirim ile Türkiye'nin ilk fırsat sitesi olan Groupon ŞehirFırsatı'na ait www.sehirfirsati.com websitesinde 21 Kasım tarihi itibariyle Groupon ŞehirFırsatı üyeleri için satışa çıkıyor.

Groupon üyeleri, 21 Kasım-03 Aralık tarihleri arasında www.sehirfirsati.com adresinden Profilo AVM'nin bu çok özel indirimli alışveriş çeklerini alarak modadan teknolojiye, ev dekorasyonundan aksesuara birçok kategoride Profilo AVM mağazalarından %60'a varan indirimlerden yararlanabiliyorlar. Alışveriş çekleri yeni sezonda ve indirimsiz ürünlerde geçerlidir ve markaların kendi kampanyaları ve indirimleri ile birleştirilebilir.

Kampanyaya katılan markalardan bazıları; İpekyol, Teknosa Extra, Beymen Business, Koton, Benetton, Nine West, Park Bravo, Mudo Conceprt, Mudo Store, C&A, Mothercare, Network, Fabrika, Vakko, D'S Damat, Deriden, Polo Garage, Bosch, Siemens, Taç, Özdilek, Altınbaş, Atasay, Çilek Odası, Vestel, Marks&Spencer, İnci, Nike, D&R Book Store, Sarar, Gratis, Accessorize, Yalçınlar, Elle.

Ayrıca 25-26-27 Kasım ve 02-03-04 Aralık tarihlerinde Profilo AVM'yi ziyaret ederek indirimli alışveriş çeki satış standına başvuran ziyaretçiler anlaşmalı mağazalara ait alışveriş çeklerini %50 indirim ile nakit veya kredi kartı ile satın alabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Profilo Alışveriş Merkezi'nde İndirim Karnavalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement