Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise belediye personeliyle bayramlaştı.

14.06.2018 13:54

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise belediye personeliyle bayramlaştı.

Mesajında birlik, beraberlik, dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi yüce değerlerin yaşayıp paylaşıldığı bir bayramı idrak etmenin sevinci içinde olduklarını belirten Kaymakam Orhan, bu günlerde ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak ve bayram coşkusunu onlarla yaşamak gerektiğini kaydetti.

Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkması gerektiğini aktaran Orhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Asırlardan beri birlik ve dirlik içerisinde kutladığımız, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Bayramı'nın millet olarak gönüllerimizin huzur, sevgi ve kardeşlik duygularıyla coşmasına vesile olmasını dilerim. Ülkemizde ve dünyanın muhtelif yerlerinde acı, sıkıntı ve zorluklar içindeki insanların gönüllerine inen birer cemre olsun.

Bu vesile ile bayram günleri ile sınırlı olmaması gerektiğine inandığım hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, günlerinizin bayram mutluluğu ile geçmesini tüm içtenliğimle diler, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise makamında belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa ve ülkeye huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Tarhan, "Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı ramazan ayının bereketi ile gelen mübarek Ramazan Bayramı'nın tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement