"Ramazan ve Çocuk" - Son Dakika
Yerel

"Ramazan ve Çocuk"

"Ramazan ve Çocuk"

Özel Burç Çukurova Anaokulu yönetimi, "On bir ayın sultanı" Ramazan'da, veli ve öğrencilere iftar sofrası kurdu.

14.07.2013 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Burç Çukurova Anaokulu yönetimi, "On bir ayın sultanı" Ramazan'da, veli ve öğrencilere iftar sofrası kurdu. Orucunu açan velilere iftar sonrası "Ramazan ve Çocuk" konulu seminer de verildi.

Özel Burç Anaokulu, açlık çeken insanların yaşadığı zorluk ve sıkıntıları eğitim vermiş oldukları 4-6 yaş arası çocuklara Ramazan ayında az da olsa anlatabilmek ve bunu algılayabilmelerini sağlamak adına düzenlemiş olduğu iftar sofrası, veli, öğretmen, öğrenci kaynaşmasını da beraberinde getirdi.

Okul müdürü Servet Genç şenlik havasında geçen iftar yemeğinde yapmış olduğu konuşmasında, "Kimse küçüklüğündeki Ramazanları unutamaz. Ramazan ayı vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğinde amacımız çocuklarımıza açlık çeken insanların yaşamış olduğu sıkıntı ve zorlukları anlatabilmek ve birlik beraberlik, kaynaşma ve yardımlaşma duygularını çocuklarımıza aşılamaktır. Burada çocuklarımız anne ve babalarıyla, arkadaşlarıyla bir araya gelerek unutamayacakları ve ilerde muhakkak hatırlayacakları güzel bir birliktelik yaşadılar" ifadelerine yer verdi.

İftar yemeğinin ardından, minik öğrencilere pamuk şeker ikramı yapılırken, orucunu açmış olan velilere ise okulun konferans salonunda "Ramazan ve Çocuk" konulu seminer verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Ramazan ve Çocuk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement