'Re-Imagine' Tasarım Yarışması İkinci Yılında - Son Dakika
Güncel

'Re-Imagine' Tasarım Yarışması İkinci Yılında

\'Re-Imagine\' Tasarım Yarışması İkinci Yılında

C&A'nın 173 yıllık tasarım tarihini hayalleriyle yorumlayacaklar.

22.04.2014 10:55

C&A'nın bu yıl ikincisini düzenlediği 'Re-Imagine Tasarım Yarışması' başladı. Bu yılki yarışmada aralarında Niyazi Erdoğan'ın da bulunduğu 8 tasarımcı, C&A'nın 173 yıllık tasarım tarihini yeniden yorumlayacak.

Yarışmanın kazananını belirlemek için 11 Mayıs'a kadar Facebook üzerinde oylama yapılacak.

Avrupa'da en sık tercih edilen aile giyim markası olan C&A, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği 'Re-Imagine' Tasarım Yarışması'nda, aralarında Türk tasarımcı Niyazi Erdoğan'ın da bulunduğu Avrupa'nın birçok ülkesinden yetenekli ve gelecek vadeden 8 tasarımcıyı bir araya getirdi.

'Geleceğe ilham vermek üzere geçmişi yeniden hayal etmek' mottosuyla yola çıkan C&A, yarışmacılardan; 173 yıllık C&A tasarım mirasını geçmişin ikonik desenlerine ve ürünlerine odaklanarak, yenilikçi ve sürdürülebilir bir anlayışla gelecek için yeniden yorumlamalarını istedi.

Yarışmayla ilgili bilgi veren C&A Avrupa Marka ve Pazarlama Yöneticisi Eva Ziegler, "Herkesin her gün iyi görünme ve hissetme hakkına sahip olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle 170 yıldan uzun bir süredir pek çok yeni fikir ve tasarım ortaya koyduk. Bugünse 8 genç ve yetenekli tasarımcı, geçtiğimiz yüzyıla ait klasik C&A tasarımlarını yeniden ele alarak ve hayallerini de kullanarak sürdürülebilir materyallerle bunları cesur bir şekilde yeniden tasarlayacak" dedi.

C&A'nın Düsseldorf mağazasında gerçekleştirilen lansman etkinliğiyle başlayan tasarım yolculuğunun her aşaması, www.facebook.canda.com adresinden takip edilebilecek. Yarışmanın kazananı, Nisan ayının ikinci yarısından itibaren Facebook üzerinde herkese açık olarak gerçekleştirilecek oylamayla belirlenecek.

C&A herkesi bu farklı tasarım yarışmasına oylarıyla katılarak, yeni fikirleri desteklemeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Re-Imagine' Tasarım Yarışması İkinci Yılında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement